Seneste nyt
Forside / Blog / Virker Male Edge? Test af Male Edge penis forstørre
Male edge test

Virker Male Edge? Test af Male Edge penis forstørre

Jeg havde meldt mig til en test af Male Edge Penis forstørre sættet, og blev glædeligt overrasket over at jeg pludselig modtog en mail om at jeg var blevet udvalgt. Jeg havde længe været utilfreds med størrelsen på min pik, så når man får muligheden for at gøre noget ved det. Så takker man jo ikke nej tak. Jeg havde nemlig kigget på sættet flere gange før, men prisen var altid svær at retfærdiggøre overfor mig selv, for noget der måske ikke virkede. Så havde jeg valgt ikke at købe det.

Male Edge Extra Penis ForstørrerDa jeg modtog pakken med Male Edge sættet, satte jeg mig først til at gennemlæse vejledningen og derefter blev der ellers kigget på de forskellige instrument-dele. Det hele lød og så temmelig ligetil ud. Der var klare instrukser og nogle udtrækningsstænger der føltes lette, men dog virkede stærke.

Jeg skulle testen den, og efter en måneds brug skulle jeg nedskrive min oplevelse af at begynde på træningen med den. Derefter skulle jeg først komme med en vurdering efter 6 måneders brug, der er det som er minimums længden i træningen.

Grunden til at der skulle gå en måned før min første vurdering, var for at få en ordenligt fornemmelse af både komfort, brugen og brugervenligheden. Men på første dagen skulle jeg dog måle min pik. Dette blev gjort stiv tilstand, hvor jeg pressede let mod skambenet. Dette skyldtes at der kan være for meget udsving, når ens pik er slap. Længden var 14, 4 cm. Da jeg startede.

Vurdering af Male Edge efter 1 måneds brug

Efter at have brugt Male Edge i en måned, var min første vurdering at apparatet faktisk er ganske nemt at bruge. Man skal selvfølgelig lige vænne sig til det. Men den var faktisk temmelig komfortabel, dog kom der i starten lidt ømhed, men det blev bedre efter nogle dages træning.

Den første uge trænede jeg 1 time med den. Den næste uge 2 timer.. Den næste uge igen 3 timer mv.. Præcis som der blev beskrevet i en af træningsmulighederne. (Man kan dog sagtens træne i flere timer hvis man vil det). Men at træne 4-6 timer om dage, var for mig lidt urealistisk med job, venner og familie. Jeg måtte derfor undersøge hvad jeg så kunne gøre, og hvis man ikke har muligheden for at træne i flere timer om dagen, så kan man træne i mindre timer – men så bliver træningsforløbet længere. Eller man kan vælge at træne om natten hvor man sover. Så jeg valgte det sidste.

Da den første måned var gået, syntes jeg ikke jeg kunne se noget synligt forbedret resultat, og jeg blev lidt skuffet, selvom jeg havde læst at man først ville kunne se et resultat efter 2+ måneders brug. Man håber jo inderligt på, at man får en større pik med det samme. Men så hurtigt går det desværre ikke… Og min gode veninde, som var den eneste jeg havde fortalt om min træning til. Fortalte mig at det var lidt den frustration kvinder føler når de er på slankekur og vægten ikke har rykket sig i et stykke tid. Men det er også dette tidspunkt man skal holde modet oppe og blive ved. Jeg vidste godt hun havde ret, men min lyst til at kaste den af helvede til og stoppe træningen, var meget stort.

 

Vurdering af Male Edge efter 6 måneders brug

Da jeg havde brugt Male Edge i ca. 2 måneders tid fik jeg det gode råd af en Amerikansk mand er også havde trænet med Male Edge og opnået en stor forstørrelse af sin pik. Han rådet mig til at afslutte min træning hver dag, med 10 minutter hvor jeg brugte en penis pumpe. Dette ville fylde min pik med ilt-rigt blod, og øge mine chancer for at nå det mål jeg havde sat mig, med en at få en større pik. At afslutte med en penispumpe er dog ikke et krav for at få en større pik iflg. Male Edge, men jeg syntes det lød fornuftigt, og tænkte at så længe jeg overholdt min træning, så kunne det ikke skade.

Efter ca. 3 måneder begyndte jeg at blive en lykkelig mand, og folk omkring mig kunne mærke det. Jeg begyndte at kunne se et synligt resultat på at min pik var blevet større, og jeg kunne også mærke det. Det var ikke bare længden der var blevet større men også omkredsen.

Da de 6 måneder endelig var kommet, og det var slut for minimums træningensprogrammet, var tiden kommet til endnu en vurdering samt nye målinger. Og fra at have startet med en længde på 14,4 cm. Var jeg nu oppe på 16,3 cm. Så min pik er næsten blevet 2 cm længere, for 6 måneders træning, hvor det meste er foregået om natten mens jeg sov, eller om aftenen når jeg sad i sofaen og så bold.

Da jeg startede havde jeg masser af håb, men ingen rigtig tro på, at Male Edge egentlig virkede. Men efter 6 måneder, har jeg fået mit bevis på at træningen giver faktistiske resultater og en synlig større pik.

Jeg vil dog gerne have at min pik skal være bare lidt større endnu, så jeg har valgt at fortsætte træningen noget længere. En af de ting der også er kommet bag på mig, efter 6 måneders daglig træning og brug. Er at den faktisk slet ikke viser tegn på at være blevet brugt. Der er ingen tegn på slid, og det har slet ikke været nødvendigt for mig at skifte komfort rem. Så jeg er overrasket over hvor god kvalitet den faktisk er lavet i.

Men det bedste af det hele, er dog at den rent faktisk virker. Den giver virkelig en større pik! Det er for fedt!

/Skrevet af Simon B.

Køb Male Edge billigst her

Check Also

Spar 20% på Sinful kollektionen

Er du vild med Sinfuls frække sorte sexlegetøjs kollektion? Så glæd dig over at Sinful …