Seneste nyt
Forside / Blog / Vibrerende trusser – Bzzzzzzz… De vibrerende kvinder
14614-01 vibrerende trusse

Vibrerende trusser – Bzzzzzzz… De vibrerende kvinder

Bzzzzz… Kender du lyden? Måske har du hørt en svag summen i bussen, toget eller i supermarkedet og blot fejet det væk med, at der nok var en der havde sin telefon på vibrator. Men lad dig ikke narre af de små summe lyde, for de er måske noget frækkere end du lige går og tror.

Bzzzzz bzzzzz bzzzz lyder det mens et par sagligt og smågrinende går forbi hånd i hånd, og man er i ikke i tvivl om hvad der foregår. Men står man midt i supermarkedet, og hvor den eneste i nærheden er en en kvinde der ser yderst uskyldig ud, ja så vil man ikke få frække tanker ved at høre en svag summen. De fleste af os kender det jo godt, de der tidspunkter hvor man bare ikke orker at tale med nogen, og har sat telefonen på vibrator.

Men en svag summen kan være langt frækkere end du lige går og tror, og det er ikke altid, at det blot er en telefon der ligger i tasken og ringer. De sidste par måneder er der kommet et nyt ”hit” hos kvinderne.

Jeg tog derfor en snak med en af de kvinder, der i en debat på Facebook åbenlyst havde skrevet om sin store kærlighed til vibratortrusserne, for at høre hvad det er der gør at disse trusser pludselig er blevet så populærer.

Det startede faktisk som en joke, da jeg fik et par vibratortrusser i fødselsdagsgave. Havde faktisk ikke i sinde at bruge dem, og overvejede først og fremmest at smide dem ud. Syntes det var en lidt plat gave. Men en dag hvor jeg kedet mig, og havde lyst til at lave lidt sjov da jeg skulle ud at handle, valgte jeg alligevel at tage dem på. Jeg havde ikke forventet at vibrationerne var så stærke og gode, og selvom man knapt nok kunne høre dem, så var jeg sikker på at alle og enhver der kom forbi mig, de kunne se hvad jeg havde i bukserne, blot ved at kigge på mit saglige ansigt. Jeg fortalte derefter nogle af mine veninder om det, og straks ville de også have et par.” udtaler Kristina K.

For Kristina K. Startede det altså som en joke, men for mange er det fantasien og lysterne om at være ”fræk” offentligt, som er det der tænder og trækker. I mange år var det små lyserøde vibrerende plastik kugler som var allemands eje. Men de seneste år er det fjernstyret kvalitets sexlegetøj som vibrator æg i Silikone, We-vibe og nu også vibratortrusser som hitter.

Trusse med vibrator er blevet så populære, netop fordi man kan bruge det uanset om man er single eller i parforhold. Som single kvinde, er det rart at kunne nyde de pirrende vibrationer, selvom man ikke har en mand ved sin side.. Og er man i et parforhold, så er vibratortrusser en fræk måde at starte et forspil på… Forestil dig din partner med vibratortrusse på, næste gang i skal ned og handle.. Mens du har fjernbetjeningen til den i din hånd… Hun er nu i din fulde magt… Pirrings og vibrationsmæssigt. Hvor længe mon der gør, før hun ikke kan holde til det, og bare kaster sig over dig?

Det er måske værd at skrive dig bag øret, til næste gang du hører en summende bzzzzz lyd når du er et offentligt sted… Eller også kunne du overveje at købe en vibrator trusse til dig selv, din veninde eller til din partner.

Udvalget af vibrerende trusser og hvor du køber dem

Herunder kan du se det danske udvalg af vibrator trusser, tryk blot på billederne og du kommer direkte til den shop der sælger dem.

vibrerende-trusse-micro-1
Fetish Fantasy Gold vibrerende trusse
my-special-underwear-vibrator-trusse_1
My Special Underwear vibrator trusse med fjernbetjening
vibrator trusse
Hanky Spank Me vibrerende blonde g-strengs trusse
15286_-_screaming_o_remote_control_panty_vibe_04_1
Rød Screaming O Panty med fjernbetjening
15286_-_screaming_o_remote_control_panty_vibe_01_1
Pink Screaming O panty med fjernbetjening
14614-01 vibrerende trusse
Love to Love Secret panty med fjernbetjening

 

vibrende-trusse-1_1fetish
Fetish Fantasy Gold trusse med vibrator
entice_vibrating_panty_1
Entice Vibrating Panty bundløs vibrator trusse
vibrotrusseskind1
You2Toys Turn me on g-strengs vibro trusse med fjernbetjening
Vibrerende trusse
Ouch justerbar vibrator trusse i Pink
Vibrerende trusse
Ouch justerbar vibrator trusse i sort
Vibrerende trusse
Ouch justerbar vibrator trusse i Lilla
Vibrerende trusse
Ouch justerbar vibrator trusse i Hvid
Vibrerende trusse
Ouch justerbar vibrator trusse i Rød
Fetish fantasy vibrerende trusse
Fetish Fantasy 20 funktioner fjernbetjent vibro trusse

Check Also

Spar 20% på Sinful kollektionen

Er du vild med Sinfuls frække sorte sexlegetøjs kollektion? Så glæd dig over at Sinful …