Seneste nyt

Womanizer Pro W500 Klitoris stimulator

Forhandler Pris
Sexshop.dk 1.649,00 DKK Køb her
sinful.dk 1.699,00 DKK Køb her

Beskrivelse

Womanizer Pro W500 er en pirrende fræk klitoris stimulator, som er helt unik på markedet. Den fungerer nemlig ikke med stimulation via vibrationer som man ellers kender det. Men derimod fungerer den ved, at den omslutter sig omkring klitoris, og så giver den en sugende fornemmelse med forskellige små “bølge” mønstre, der skifter mellem at puste og suge ved klitoris, det giver en pirrende fræk vibrerende og sugende fornemmelse, som man simpelthen skal prøve, for at kunne forstå det. Men det er ikke uden grund, at den har vundet priser efter priser, og er blevet det store hit hos kvinder i hele verden.

 

Womanizer Pro W500 er en nydere udgave af Womanizer W100, og der er kommet en masse nye frække ting i denne udgave. I denne nyere version, får man hele 8 forskellige stimulations muligheder, og man kan stadig skifte mellem både den blide og den kraftfulde stimulation, så man får lige præcis den intense og pirrende følelse man ønsker.

Denne frække og helt unikke klitoris vibrator, er virkelig støjsvag og man kan knapt nok høre den, heller ikke selvom man har sat den på højeste og mest kraftfulde niveau. Vil man pirre andre erogene zoner, så kan man også sagtens bruge den på brystvorterne, det giver en nydelse uden lige. Og så er den selvfølgelig genopladelig og utrolig let at rengøre.

 

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Womanizer Pro W500 Klitoris stimulator”