Seneste nyt

Rocks Off – Ro Zen Analplug vibrator m.Penisring

Forhandler Pris
sinful.dk 299,00 DKK Køb her
Winkwink 329,00 DKK Køb her

Beskrivelse

Rocks Off Ro Zen Analplug vibrator m. Penisring, er en fantastisk og virkelig lækker analplug med indbygget vibrator og med 2 pirrende penisringe, der perfekt strammer om roden af penis og pungen. Men udover dette, så byder den også på en knoppet flade, der giver en skøn mellemkøds stimulering, uanset om man onanere alene, eller har samleje. Dette er blevet kaldt det ultimative sexlegetøj for en mand, ja nogle har sågar sagt at den er et “must have” produkt, og det er ikke uden grund den er blevet så populær! Inde i den frække analplug sidder der en indbygget og kraftfuld bullet vibrator, som man kan tænde på, alt efter om man har lyst til den vibrerende stimulation eller ej. Den byder på hele 7 forskellige vibrationsmønstre, så der er noget for enhver.

 

Rocks off Ro Zen er ikke bare et fantastisk sexlegetøj, den er også vandtæt, og du kan uden problemer tage den med under bruseren – også selvom vibratoren er tændt. Dette er simpelthen den ultimative plug og penisring i et og samme produkt.

Forestil dig hvor lækkert det er, at have den frække analplug i dig der giver dig nydelse med sine vibrationer, udover dette bliver dit mellemkød stimuleret, og de to penisringe sidder godt og stramt rundt om både penis og pungen for at få dig til at både holde længere – men også for at gøre dig mere hård. Lyder perfekt ikke sandt? Det er det også!

 

Denne analplug er 14 cm i længden, og de to penisringe er 3,1 og 3,7 i diameter. Med i pakken medfølger der en flot opbevaringspose, så du kan opbevare den helt optimalt.

Forhandler Pris
sinful.dk 299,00 DKK Køb her
Winkwink 329,00 DKK Køb her