Seneste nyt

Rianne S – Duo Vibe par vibrator

Forhandler Pris
Lova 479,00 DKK Køb her

Beskrivelse

Duo Vibe fra Rianne S, er en helt ny par vibrator og masturbator i et og samme sexlegetøj. Lad dig endelig ikke snyde af dens spøjse design, den byder nemlig på multi-stimulationer, for både kvinden og manden – Ja endda også når i leger sammen.

 

Den runde ring fungerer som både penisring og masturbator for manden. Hvis man vil bruge den som penis ring sættes den rundt og roden af skaftet på penis, og så vil han nyde godt af den stramme lækre følelse, og de stimulerende vibrationer hvis man vælger dette. Han kan også bruge vibrator delen til anal stimulation. Som masturbator tilfører man lidt glidecreme på ringen, sætter den ned på skaftet af penis, og så kan man bruge det lange vibrator hoved, til at holde fast i den. Mens man lader den køre op og ned langs skaftet, og giver en utrolig nydelse, af den samme følelse.

 

Som kvinde kan man bruge den som både vaginal vibrator, anal vibrator og klitoris vibrator, og dens lange ovale og nærmest bløde hoved, gør den helt perfekt at lege med. Hvor man nyder godt af vibrationerne både på klitoris, analt og vaginalt.

 

Som par kan man nyde godt af denne frække par vibrator, både som forspil, når man vil tænde eller pirre hinanden, men den er også designet til at blive brugt under samleje. Hvor kvinden har vibrator delen inde i vagina, mens manden har den runde penisring del rundt om penis. På den måde nyder begge parter de frække vibrationer, og bliver stimuleret på samme tid. Som par kan man også bruge vibrator delen som en anal dildo under samleje, ved at manden sætter ringen omkring penis, og så lader den stimulere kvinden analt, mens han har penis i vagina. På den måde giver den mulighed for at hun bliver fyldt ud to steder, på samme tid. Og det er derfor, at denne nye par vibrator er kendt på Twitter under sætningen #ComeTogether, da den er det ultimative sexlegetøj for parret der ønsker at få orgasme på samme tid.

 

Den er produceret i medicinsk silikone, der gør den virkelig lækker at røre ved og lege med, på grund af dens nærmest silkebløde overflade. Den indeholder 3 stærke motorer, en stor motor i vibrator delen, og 2 mindre i hver ende af ringen.

 

Den har en længde på 18,8 cm, byder på 2×7 hastigheder og vibrationsmønstre, det vil sige 14 stk pirrende muligheder i alt. Og så er den endda vandtæt, så man kan lege med den i badet, og gøre de våde stunder – endnu mere våde og frække.

 

Duo Vibe Par vibrator er blevet testet af Sextest.dk der udtalte: “Alt i alt en lækker par vibrator, som jeg mener er langt bedre og mere stimulerende end den dyre og ellers så populære We-Vibe. Duo Vibe fra Rianne S, kan helt klart anbefales til par, der ønsker at dele stimulationerne.”

 

 

Forhandler Pris
Lova 479,00 DKK Køb her