Seneste nyt

Playpool wet lagen

Forhandler Pris
Sexshop.dk 689,00 DKK Køb her
sinful.dk 749,00 DKK Køb her

Beskrivelse

PlayPool Wet lagen er en blanding mellem en pool og et lagen. Faktisk er det et lagen med høje kanter, som gør at man kan boltre sig med våde lege, uanset om det er flødeskum, isterninger, massageolie eller urin. Kanterne på denne Playpool er 10 cm høje, og går ind og har den funktion, at de holder de våde ting inde i playpoolen, så man ikke skal bekymre sig om at det løber ved siden af, ud på gulvet eller i sengen.

 

Størrelsen på denne Playpool er 200×140 cm, og kan bruges uanset hvor man ønsker det. Sæt den på gulvet i stuen eller i soveværelset, tag den med i sommerhuset, eller sæt den ovenpå sengen. I styrer det helt selv. I hver side af denne playpool er der håndtag 4 stk i alt. Som gør den nem at håndtere og rykke rundt på. Men udover at kunne bruge disse håndtag til at holde i den, så kan de også bruges til at fastspænde din partner, enten med reb, manchetter, bindebånd eller håndjern.

 

Denne playpool er produceret i vinyl, og rengøres let med en fugtig klud. kanterne pustes på enten med en pumpe eller med munden, og er uheldet ude – Så tag det roligt, der medfølger nemlig både et reparationskit og en bæretaske med i pakken.

Med denne Playpool Wet lagen kan I udleve alle jeres vådeste og mest kinky fantasier, uden at skulle bekymre jer om, om det går udover sengen eller gulvet. I kan fokusere 100% på hinanden, og nyde de våde pirrende stunder.

Forhandler Pris
Sexshop.dk 689,00 DKK Køb her
sinful.dk 749,00 DKK Køb her