Seneste nyt

LELO Hex Kondomer 3 stk

Her kan du se hvor du køber LELO Hex kondomer billigst

Forhandler Pris
sinful.dk 69,00 DKK Køb her

Beskrivelse

LELO Hex kondomerne er de nye fantastiske og revolutionerende kondomer, fra det kendte Svenske firma LELO, der er kendt for deres produkter i høj kvalitet. LELO Hex kondomerne er skabt til den allerbedste nydelse og følelse. De er nemlig produceret i så tyndt et latex, at de faktisk øger følsomheden og næsten ikke kan mærkes at man har dem på. Men udover at være det tyndeste kondom i verden, så er LELO Hex kondomet stadig mere robust end andre kondomer, og er næsten umuligt at springe ved et uheld. Pasformen på dette nye fantastiske kondom, er perfekt og dette er et kondom, man uden tvivl kan være stolt af! Nu er der ikke længere en undskyldning for ikke at bruge kondom, og man kan med stolthed tage dette luksus kondom frem!

 

LELO Hex kondomet er duft- og smags neutralt. Overfladen er silkeblød og glat, samt virkelig lækkert at røre ved. I spidsten af kondomet er der et reservoir, som man kender det fra andre gamle kondomer, men noget specielt ved LELO Hex kondomet er dette reservoir dækket med vandbaseret glidecreme.

 

Selve kondomet er 180 mm langt, med en diameter på 54 mm. Tykkelsen er på 0,045-0,055 mm – Hvilket betyder at her har du det tyndeste kondom i verden!

I denne pakke er der 3 LELO Hex kondomer.

Vil have en pakke med flere?  LELO Hex Kondomer 12 stk.

 

Forhandler Pris
sinful.dk 69,00 DKK Køb her