Seneste nyt

LELO Hex Kondomer 12 stk

Her kan du se hvor du køber LELO Hex kondomerne billigst.

Forhandler Pris
sinful.dk 149,00 DKK Køb her
Varekategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

LELO Hex kondomerne er de helt nye revolutionerende kondomer, der er er nøje skabt til den allerbedste nydelse. Kondomerne er produceret så de er helt tynde og alligevel utrolig robuste at de næsten ikke kan springes ved et uheld. Pasformen er perfekt, og man føler ikke den ubehag og nedsat følelse, som man ellers har haft følt, ved brugen af andre kondomer.

 

Med LELO Hex kondomet, har LELO re-brandet og revolutioneret kondomet, så der ikke længere er en undskyldning for at dyrke usikker sex. Disse kondomer er som vi tidligere har skrevet om her på Onaniproduktet, fuldstændigt gennemtænkt ned i de mindste detaljer. Pasformen der er perfekt, tyndheden for den maksimale følelse, og et design der rent faktisk forøger følelsen, fremfor at mindske den.

 

Dette nye LELO Hex kondom, er produceret i kvalitets latex, der er duft- og smags neutralt. Overfladen på kondomet er silkeblødt og glat, samt virkelig lækkert at røre ved – samt en nydelse at have på. I spidsten af kondomet er der et reservoir, som man kender det fra de gamle kondomer. Men på LELO Hex kondomet er dette reservoir dækket med vandbaseret glidecreme.

 

Selve kondomet er 180 mm langt, med en diameter på 54 mm. Tykkelsen er på 0,045-0,055 mm – Hvilket betyder at her har du det tyndeste kondom i verden – Men oven i dette, er det modsat andre kondomer, et kondom der øger følsomheden, fremfor at mindske den. Lyder perfekt ikke sandt? Det er LELO Hex kondomet også!

 

Bag LELO Hex kondomet er det svenske sexlegetøjsfirma LELO, der er kendt for deres kvalitet og design. De har vundet utallige priser for deres produkter, teknologi og den høje kvalitet som de altid skaber deres produkter i. LELO Hex er et must have for enhver, og et kondom man kan købe og have på, med stolthed.

 

I denne pakke er der 12 stk LELO Hex kondomer.

Du kan også købe en pakke med 3 stk. LELO Hex kondomer 3 stk

Forhandler Pris
sinful.dk 149,00 DKK Køb her