Seneste nyt

Lak lagen – fås i 4 farver

Forhandler Pris
Sexshop.dk 180,00 DKK Køb her
Sex Kino 199,00 DKK Køb her
sinful.dk 199,00 DKK Køb her

Beskrivelse

Dette Lak lagen fra fra Fetish Collection kan købes i 4 lækre farver som sort, rød, lilla og pink. Det er et perfekt lagen at bruge, hvis man skal lege frække våd lege, eller til f.eks. Massage, hvor man ikke ønsker at massageolien skal klistre i sengetøjet. Man kan også bruge lagnet til at putte en smule olie på mens man dyrker sex, for derved at få en glidende intim oplevelse, hvor kroppene glider rundt. Med dette lagen, skal man ikke bekymre sig om sengetøj der skal skiftes, for man tager blot lagnet af efter brug og skyller det under vand efterfølgende, og så tørre det af med en klud. Lettere bliver det ikke, og så er det klart til næste gang i skal have våde stunder.

Dette lagen kan bruges til hvad end i ønsker at lege med at våde eller klistret sager, om det er urin, olie, chokolade, flødeskum, isterninger etc. Tag lagnet frem, læg det over sengen, gulvet eller hvor end i ønsker at lege, og så er i klar til at give den gas. Størrelsen på dette lagen er 200×230 cm og svarer til at kunne en dække en almindelig dobbeltseng, så burde  være rigeligt stort, til de fleste senge.

Hvis man ikke bryder sig om følelsen af at ligge på et lak lagen, kan man altid lægge et almindeligt lagen ovenpå. Dog kræver det så blot, at man smider det almindelige lagen til vask efterfølgende. Udover at dette lagen er perfekt til våd lege, så går det også ind og beskytter dit sengetøj og din madras, så det ikke bliver ødelagt af de våde fantasier.  Hvis I er ude i våd lege der bliver MEGET våde, så tjek Playpoolen som er et frækt lagen med høj kant, som i kan boltre jer med, uden at skulle bekymre jer om, om de våde sager ryger ned af kanten.

Forhandler Pris
Sexshop.dk 180,00 DKK Køb her
Sex Kino 199,00 DKK Køb her
sinful.dk 199,00 DKK Køb her