Seneste nyt

Jes Extender Original Penis Forstørrer

Forhandler Pris
sinful.dk 1.599,00 DKK Køb her
Sexshop.dk 1.649,00 DKK Køb her
Varekategorier: , Tag:

Beskrivelse

Jes Extender er en af de bedste penis forstørrer på markedet, her i den originale udgave. Et flot og elegant kit, til dem der godt kunne tænke sig en større penis. Effekten af Jes Extender er dokumenteret, og man får med garanti en større penis.

 

Jes Extender fungerer med med et udtræknings træningssystem, hvor man gradvist gør pikken større, og rent faktisk kan dette sæt øge penisstørrelsen helt op til 60% hvis man følger  træningen, som der er step-by-step instruktion til på den medfølgende DVD i kassen. Jo mere og jo længere du træner med Jes Extender, jo større resultat opnår du. Du bruge den ligeså længe du ønsker det, og indtil du er helt tilfreds med resultatet. Men ved dette udtrækningssystem er at du kan bruge det hvor end du ønsker det – Så længe du altså er et sted hvor folk ikke kan se dig. Brug den når du sidder ved dit kontorbord, brug den når du ser film på sofaen, brug den når du sover etc. Det behøver ikke at gå udover dine aktiviteter, at få en større pik.

 

Det er derfor ikke uden grund, at Jes Extender er blevet så populær, anbefales af læger over hele verden og endda er blevet solgt til mere end 500.000 mænd, der har jublet over at de fik en permanent større penis. For det er nemlig det med dette træningssystem, effekt er vedvarende og du kan nyde godt af den øget størrelse, resten af dit liv.

 

Forhandler Pris
sinful.dk 1.599,00 DKK Køb her
Sexshop.dk 1.649,00 DKK Køb her