Seneste nyt

Fun Factory Bouncer Shakedildo

Forhandler Pris
Sexshop.dk 499,00 DKK Køb her
Sex Kino 529,00 DKK Køb her
sinful.dk 649,00 DKK Køb her

Beskrivelse

Fun Factory Bouncer Shakedildo, er en helt unik dildo, som man ikke har set eller oplevet det før. Den kan både bruges som “almindelig” dildo, men er også ganske velegnet som anal dildo, på grund af dens kugle design.

Det der er så unikt og specielt ved denne fantastiske dildo, er at den fungerer lidt som man kender det fra bækkenbundskugler. Den designet som 3 kugler der sidder ovenpå hinanden, og derved udgør dildoen. Men disse 3 kugler går ind og roterer når dildoen er indsat, og rotationerne sker ikke via vibratorer eller motor, nej de roterer i takt med ens bevægelser. Hvilket er grunden til at denne dildo kaldes “Shakedildo”. Men hvis man f.eks. ligger i sengen eller ikke ønsker at gå ud i de store aktive bevægelser, så bevæg blot dildoen, og du vil kunne mærke hvordan kuglerne roterer indeni dig.

 

Fun Factory Bouncer, er produceret i lækker medicinsk silikone, der nærmest er silkeblød at røre ved. Dette gør at det er en yderst behagelig og lækker dildo at håndtere, og hvis man ønsker en ekstra let glidende oplevelse, kan man tilføre lidt glidecreme..

På grund af dens let bøjede kugle design, er denne dildo både perfekt til at ramme g-punktet på kvinden, som vil blive stimuleret og få massage af de roterende kugler. men som mand vil man også kunne nyde godt af de anale stimulationer denne dildo kan give, i og med at disse kugler vil gå ind og stimulere prostata. Kort sagt, en unik dildo der kan bruges både vaginalt og analt, til både mænd og kvinder, og så vil den uanset ens køn, gå ind og stimulere de helt rette punkter.

Den har en længde på 18 cm, og måler 4 cm i diameter, dette gør at den har en meget gennemsnitlig størrelse, og altså kan bruges af de fleste. Den kan købes i flere forskellige farver, og så er den perfekt til at tage en tur med når du skal i bad.

Forhandler Pris
Sexshop.dk 499,00 DKK Køb her
Sex Kino 529,00 DKK Køb her
sinful.dk 649,00 DKK Køb her