Seneste nyt

Fleshlight Pink Lady STU

Forhandler Pris
Sexshop.dk 389,00 DKK Køb her
sinful.dk 389,00 DKK Køb her
Winkwink 459,00 DKK Køb her
Alor.dk 465,00 DKK Køb her
Varekategorier: , Tag:

Beskrivelse

Fleshlight Pink Lady STU, er en virkelig populær Fleshlight der hjælper dig med at holdere længere. STU står for Stamina Traning Unit, og denne fleshlight er altså designet til udholdenhedstræning.

 

Denne Fleshlight ligner på mange punkter de andre Fleshlights, stadig med et udvendigt design der minder om en lygte, her er selve hylster farven dog guldfarvet og dette gør den lidt ekstra unik at se på. Den er produceret i lækkert Real Feel Super skin materiale, der giver en følelse af at det er en rigtig vagina man dyrker sex med, og man oplever altså en utrolig realistisk samleje følelse. Denne Fleshlight Pink Lady STU er kåret til at være den mest frække og pirrende Fleshlight af dem alle, da den indvendige struktur gør at den stimulere penis helt perfekt, og derfor gør den perfekt at bruge til at træne sin udholdenhed.  Men udover dette, så er det indvendige Real Feel Super skin materiale yderst fleksibelt, og gør at man kan nyde – og få gavn af den, uanset hvilken størrelse penis man har.

I bunden af denne frække Fleshlight, kan man selv styre hvor stram den skal være omkring penis, dette gør man ved at skrue på den. På den måde kan man få den helt perfekte nydelse og intensitet, der passer til ens ønsker og behov.

Husk altid at bruge vandbaseret glidecreme sammen med din Fleshlight, det giver en mere “våd” og lækker oplevelse, samt din penis glider bedre. Fleshlight Pink Lady STU er til mænd der både vil have pirrende fræk nydelse, men på samme tid også godt vil træne sin udholdenhed.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fleshlight Pink Lady STU”