Seneste nyt

Penisringe

En penisring er næsten noget, enhver mand burde eje. For ved at bruge en penisring vil man kunne holde meget længere seksuelt, uanset om det er samleje eller under onani. Men udover dette, så får man også en hårdere erektion, samt penis vil både se – og føles større. Man kan købe penisringe i utallige farver og designs, nogle med vibrator og andre uden. De penisringe der har indbygget vibrator, er designet til at give kvinden klitoris stimulation, når manden støder i bund med sin penis. Men det er nu ikke kun kvinden, der nyder godt af vibrationerne, dem vil man også som man kunne nyde godt af i penis.

Man kan også købe penisringe med ringe til både penis og kuglerne. Disse penisringe har samme funktion som en almindelig penisring, men giver dog en ekstra hård erektion. Udover dette, så får man også lettere ved at styre udløsning, samt man får en mere intens orgasme.

 

Hvordan virker en penisring? En penisring fungerer ved at den sættes ved roden af penis, og her går den så ind og ”strammer” en smule, så den begrænser blodgennemstrømningen til selve penis. Dette medfører at manden altså får en hårdere erektion, man holder længere, og da blodet i penis bliver forhindret i at strømme væk, vil penis også kunne se større ud.

 

Penisringe kan købes fra næsten ingen penge, og til de dyrere mærker der koster lidt mere. Nogle af de mest populære kvalitets penisringe der er på markedet er fra firmaet LELO.

Viser alle 2 resultater