Seneste nyt
Forside / Test af Sexlegetøj

Test af Sexlegetøj

sextestlogonyt

Her på onaniprodukter.dk har vi indgået et samarbejde med Sextest.dk, som er Danmarks førende site indenfor test af sexlegetøj. Bag sextest.dk er en dansk kvinde og sexblogger, der tester alt det spændende sexlegetøj der er på markedet.

Hvilken dildo er bedst? Lever vibratoren op til sin beskrivelse? Hvilken Magic Wand er bedst mv.. Kort sagt, på sextest.dk får du sandheden om produkterne, og får information om både de gode, og de dårlige ting der måtte være. De ting firmaerne ikke altid får skrevet i produktbeskrivelserne, hvilket er de vigtige ting, man som køber i virkeligheden godt vil vide.

Samarbejdet vi har indgået med sextest går ud på, at der i produktbeskrivelserne her på onaniprodukter.dk, vil stå hvis produktet er blevet testet på sextest, og med et link til testen. Dette mener vi er den bedste service vi kan give til jer, for så kan i læse en sand vurdering, før i køber produktet.

Alle de produkter vi har her på siden, er selvfølgelig ikke alle blevet testet… Endnu… Men vi gør en indsats for at få testet så mange produkter som muligt, da vi på den måde også finder ud af, om det er et produkt vi ønsker at reklamere for. Tager man f.eks. Vores udvalg af kondomer, så finder der jo mange andre kondomer på markedet. Men det er bare ikke alle mærker der er produceret i en god og sikker kvalitet, og derfor har vi valgt at fokusere på de produkter, som vi kan stå indenfor, med hensyn til kvaliteten og sikkerheden.

Selvfølgelig kan alle mennesker ikke være af den samme mening altid, og der vil da være nogen der måske er uenig i visse vurdering. Men send os en mail på kontakt@onaniprodukter.dk Hvis du har noget på hjertet.

Med venlig hilsen

Onaniprodukter.dk

 

Med venlig hilsen

Onaniprodukter.dk