Seneste nyt
Forside / Blog / Sundhedsmæssige fordele ved Onani

Sundhedsmæssige fordele ved Onani

Det er ingen hemmelighed, at det at onanere er dejligt – og en god måde at bruge sin tid på. Men udover at det er dejligt, så er der andre fordele og grunde til at onanere.

Reducere stress

Lad os bare se det i øjnene, der er tidspunkter hvor vi alle kan føle os noget stresset, uanset om det er på grund af arbejdet eller privatlivet. Og på disse tidspunkter, er onani faktisk utrolig godt, da det udløser stoffer som medvirker til at reducere ens stress. Et højt stressniveau er ofte knyttet til højt blodtryk, hvilket betyder at onani kan hjælpe mod risikoen for hjertesygdomme, slagtilfælde og diabetes.

Bedre søvn

Vi kender alle følelsen, den skønne afslappende følelse man får indeni når man har onaneret og endelig er kommet. Disse søvndyssende hormoner som man oplever efter udløsning, gør at man får en meget bedre søvn. Mangel på søvn kan være alvorligt for  helbredet, så lider man af søvnløse nætter, så sæt dig til at onanere, så kan det være det kan hjælpe dig.

Bedre sex

Hvad man seksuelt kan lide, kan være meget forskelligt fra person til person. Og uanset om man er mand eller kvinde, så kan det at onanere faktisk være en utrolig god ting, i og med at det lære en selv, hvad det er man kan lide, man bliver bedre bekendt med sin krop og sine erogene punkter. Så når man selv ved hvad der er godt, så kan man også bedre kommunikere det til sin partner – og derved opnår langt bedre sex.

Check Also

Spar 20% på Sinful kollektionen

Er du vild med Sinfuls frække sorte sexlegetøjs kollektion? Så glæd dig over at Sinful …