Seneste nyt
Forside / Blog / Billig Sexmaskine, Sybian, Dildo maskine og Kneppe maskine
you2toys-like-a-sexmachine

Billig Sexmaskine, Sybian, Dildo maskine og Kneppe maskine

Her finder du Danmarks største udvalg i sexmaskiner. Uanset hvad man kalder den, så har sexmaskinerne haft en stigende popularitet. Uanset om man er ung eller gammel, lys eller mørk, kvinde eller mand, tyk eller tynd, single eller i parhold etc.. Så bliver man fasineret af disse utrolige maskiner der kan kneppe løs, og som kan blive en fast del af ens frække forhold, så man selv eller ens partner kan blive taget, uden at man behøver at involvere andre mennesker, og bare kan nyde synet af den frække sex maskine der klarer hele arbejdet.
Det er meget forskelligt hvad folk kalder deres Sexmaskine, nogle kalder den for en dildo maskine, andre for en sex maskine, der dem der kalder det for kneppe maskiner, og så er der dem der ejer en Sybian.
Der er meget stor forskel på de forskellige sex maskiner som der kan købes. Nogle er små, andre er store. Der er dem der er billige og dem der er dyre. Der er dem der kan 1 ting, og dem der har flere forskellige funktioner. Kort sagt, uanset hvilken slags sex maskine man ønsker, så er der helt sikkert en sex maskine som opfylder ens ønsker.

Den populære Sex maskine

you2toys-like-a-sexmachineYou2Toys Sexmaskine: Denne sexmaskine er den man ser i de fleste sex butikker, og er også en af de mest populære og solgt sex maskiner i Danmark. I korte træk kan man faktisk godt sige, at denne sex maskine, er en billig udgave af den omtalte og noget dyre Sybian. Denne sex maskine fungerer ved at man har denne maskine man kan sidde på, og hvor man kan sætte de medfølgende dildoer fast på toppen. Der medfølger 2 forskellige dildoer. Den ene er en helt normal realistisk dildo, den anden er en lidt tykkere dildo med knopper, og klitoris samt anus pirring. Udover dildoerne, medfølger der også en sprøjte, som man bruger til at fylde dildoerne med vand. Når dildoerne er fyldt med vand, sætter man dem fast på sex maskinen og tager sig en fræk tur. Når man ønsker at opleve at blive sprøjtet op i sig, trykker man blot på udløser knappen, og man vil mærke hvordan det sprøjter op i en, som var det sex med en rigtig mand.

Køb You2Toys sexmaskinen billigst her

Louisiana lounger liggende sexmaskine

lounger louisiana girlLouisiana Lounger er en oppustelig sexmaskine, ja faktisk en oppustelig madras med en påsat kneppemaskine. Man puster madrassen op, og ligger sig godt til rette på den, og så tænder man for maskinen. Denne sexmaskine kan støde op til 200 gange i minuttet, så hvis man vil have en ordenligt omgang, så er dette den helt rette sexmaskine. Der medfølger 3 forskellige dildoer i forskellig design, farve, længde og tykkelse. Så der er lidt for enhver – og uanset hvilke lyster man har. Madrassen kan holde til ca. 145 kg, så man kan godt hygge frækt sammen på madrassen, hvis man ønsker det. Med Louisiana Lounger sexmaskinen har man en forholdsvis billig luksus sexmaskine, hvor man ligger behageligt ned og bliver kneppet, modsat mange andre typiske sexmaskiner.

Køb Louisiana Lounger billigst her

SexmaskineRoterende G og P punkts sexmaskine til mænd og kvinder

Her har du en sexmaskine der er designet til både mænd og kvinder. Her er der nemlig stimulation til både vaginal og anal stimulation, og oveni dette. Kan man som kvinde også få dobbelt stimulation med vaginal/klitoris stimulation på samme tid. Der medfølger en dildo, en gpunkts vibrator og en nubret vibrator. Den perfekte sexmaskine uanset om man er mand eller kvinder, eller et par der ønsker at dele de intense stødende stimulationer.

Køb den roterende sexmaskine her

lovebotz robo fukLoveBotz Robo Fuk Justerbar sex maskine til mænd og kvinder

LoveBotz Robo Fuk, er en justerbar sex maskine der kan bruges af både mænd og kvinder, da der medfølger både en dildo, og et onani tilbehør. Armen er justerbar, og gør at man kan bruge den liggende, siddende, stående mv. Uanset hvilken stilling du foretrækker, kan du få denne sexmaskine til at stimulere dig imens – Og så fylder den ikke særlig meget, da den nemt klappes sammen, så den kan få en fast plads f.eks. under sengen. Ideel uanset om du er kvinde, mand eller par – Her er der noget både til solo lysterne og til at dele.

Køb LoveBotz Robo Fuk sex maskinen her

Oppustelig Multi Sexmaskine

fetish-oppustelig-maskineHer har du en oppustelig multi sexmaskine fra Fetish Fantasy. Denne sexmaskine har indbygget vibrator, som styres ved den trådløse fjernbetjening. Pust sexmaskinen op og den er klar til brug. Dette er en multi sexmaskine, der kan bruges på uendeligt mange forskellige måder, og til tonsvis af forskellige stillinger. Brug den alene eller som par, den skuffer aldrig. Brug den siddende, liggende eller stående. Uanset hvad du har lyst til, eller hvilken stilling der trækker, så er denne sexmaskine helt perfekt, til at fuldende de frække stunder. Maskinen har håndtag i siden, så man kan holde fast hvis stimulationen bliver for overvældende på den frække måde. Den fylder ikke særlig meget, og er transportable, så man let kan tage den med på ferie, i sommerhuset, hjem til kæresten eller til en fræk fest.

Køb Multi sexmaskinen billigst her

Den ultimative sexmaskine til både kvinder og mænd

ultimative sexmaskine unisexHer har du den ultimative sexmaskine, som egner sig til både kvinder og mænd, men især også til par der godt vil dele det frække legetøj. Denne sexmaskine har tilbehør til både vaginal, anal og penis stimulation. Med denne frække sexmaskine, medfølger der alt hvad man skal bruge – eller kunne komme til at skulle bruge, uanset om man er mand eller kvinde. Der medfølger 1 penis sucking tube masturbator med et matchende penis sheath med stimulerende knopper indeni. Udover det, medfølger der en hudfarvet fleksible dildo på 15,5 cm, en sort hård plastik dildo og analplug på 15,5 cm, derudover medfølger der en lilla vibrator på 16 cm, en pink g-punkts vibrator på 12 cm, og en blå vibrator bullet, der også kan bruges til penis sheath’et. Her har du den ultimative sexmaskine, med flere forskellige hastigheds muligheder, og med 5 forskellige vibrations mønstre.

Køb den ultimative sexmaskine billigst her

Lille transportable sexmaskine

Lille transportable sexmaskine 14457_04Her har du den frække lille transportable sexmaskine fra Pipedream, som byder på alt hvad dine frække lyster kunne have lyst til. Der medfølger en diskret sort transport taske, så den er let at transportere. Samt der medfølger 2 forskellige dildoer og en dildo vibrator. Den ene dildo er en hudfarvet realistisk dildo, og den anden er en lyserød dildo med et bøjet hovedet, der er perfekt til at stimulere både g-punktet og prostata. I bunden af maskinen sidder der sugekopper, som gør at den står godt fast uanset hvor man stiller den, og i siden er der stropper. Der medfølger også et sort blindfold, en fjer tickler til pirring, samt en lille flaske glidecreme, samt sexlegetøjs rengøring.

Køb den billigst her

Lovebotz Incognito fræk kneppe maskine

sexmaskine incognitoIncognito er en fræk kneppe maskine der er designet som en helt normalt opbevaringskasse. Alt det frække tilbehør, gemmes let og elegant nede i kassen, når det ikke skal i brug. Kassen er en helt normal sort kasse med sølv kanter og et godt håndtag, som gør kassen let at håndtere og transportere. Når man skal bruge den sættes det medfølgende tilbehør blot fast og så er kneppe maskinen klar til brug. Der medfølger 1 anal dildo, 1 almindelig dildo og en fræk vibrator. Her har du en kneppe maskine som vil kunne forkæle både kvinder og mænd.

Køb Lovebotz Incognito sexmaskinen her

Sexbox undercover sex maskine

(Kan desværre ikke købes på nuværende tidspunkt)

sex box sexmaskineHer har du Sexbox versionen af en sex maskine, i et diskret værktøjskasse design. Med denne sexmaskine medfølger der alt hvad dine lyster kunne få brug for. Helt præcist medfølger der en fræk hudfarvet dildo med stimulerende riller midt på skaftet, rabbit tibehør til at stimulere klitoris, to kraftfulde bullet vibratorer, en sort dildo vibrator og en anal dildo. Denne sexmaskine betjenes let, og man styrer selv hvor hurtigt de frække stødende kneppe bevægelser skal komme.

Køb Sexbox Undercover maskinen her

Iride sexmaskineiRide Sexmaskine – Rid, Gyng og udnyt de mange muligheder

Rid på den, gyng intimt på den, eller brug den som din sexsuelle ske … Iride er en kraftfuld ny sexmaskine og frækt legetøj i et. Du styrer rytmen, hastighed og fornemmelse med bevægelse af din krop,  Sæt dig på den ene måde, og du vil få dobbelt stimulans vaginalt og på klitoris, sæt dig modsat, og du får dobbelt stimulant vaginalt og analt.

Køb iRide Sexmaskinen her

F maschine sexmaskineF-Machine Pro 2 sexmaskine

F-Machine Pro 2 sexmaskine er en af de vildeste og mest kraftfulde sexmaskiner på markedet. Men udover dette, byder dens justerbar design på masser af forskellige muligheder, så du kan få fornøjelse af dens kraftfulde og pirrende knep, uanset hvilken stilling du foretrækker.  Der medfølger endda en sort lækker dildo med en længde på 20 cm, som både kan bruges vaginalt og analt, og uanset om du er kvinde eller mand. Er du mere til en anden slags dildo, så kan du glæde dig over, at alle Vac-U-Lock dildoer kan bruges til denne maskine. F-Machine pro, er den ultimative sexmaskine, når ens mest vilde og kinky fantasier skal udleves

Køb F machine sexmaskinen her

Axis multi-angle luksus sexmaskine

(Kan desværre ikke købes på nuværende tidspunkt)

axis sex machineHer har du en imponerende luksus sexmaskine, der med sin ”arm” kan bøjes op og ned, og er yderst fleksibel. Dette gør at man kan bruge den uanset hvilken stilling man har lyst til, stående, siddende, liggende etc. Axix sexmaskinen skal nok give dig en tur du aldrig glemmer. Der medfølger en vibrator, en realistisk dildo og en probe formet anal/vaginal dildo. Denne kraftfulde sexmaskine byder på op til 250 kneppe bevægelser i minuttet. Hvor længe mon du kan holde til det? Den bliver helt sikkert hurtigt din nye bedste ven.

Køb Axis luksus sexmaskinen her

Matrix Multi angle luksus sexmaskine

(Kan desværre ikke købes på nuværende tidspunkt)

matrix multi angle sex machineMatrix Multi Angle sex maskine, er en unik luksus sexmaskine der byder på en ubeskrivelig fleksibilitet som man ikke har set før. Dens ”arme” kan sættes præcist som man ønsker det, vil man have dildoen til at kneppe op af, ned af, til siden.. Uanset hvilke lyster man har, så er Matrix sexmaskinen klar på selv de mest gymnastiske stillinger. Kun fantasien sætter en grænse for fleksibiliteten, for mulighederne er uendelige. Matrix er lavet af jern, og er yderst kraftfuld. Der medfølger en lilla vibrator, en hudfarvet realistisk dildo og en sort anal/vaginal dildo/plug. Men udover det, så medfølger der også et par tilbehør, som gør at begge parter kan bruge sexmaskinen på samme tid. Dette er den ultimative luksus sexmaskine, som man aldrig vil blive træt af. Brug den alene, eller som par.

Køb Matrix Luksus sexmaskinen her

Rockbox 2 – Oral Sexmaskine verdens mest kraftfulde sexmaskine

52943-2Rockbox 2 er en fræk oral sexmaskine til både kvinder og mænd, faktisk er den blevet kåret som den perfekte par-sexmaskine. Men udover det, så har Rockbox 2 den stærkeste vibrator i verden, den er nemlig tre gange så stærk som de kraftfulde magic wands. Og anbefales derfor, at man starter på laveste styrke i starten. Denne sexmaskine kan bruges som den er, eller man kan vælge at nyde godt af det medfølgende tilbehør, til både kvinder og mænd. Der medfølger et ”hot chick attachment” til kvinder, der faktisk er som en stor fræk tunge, og som kan slikke enhver til den ultimative orgasme. Udover det medfølger der, en ”master blaster” tilbehør til mænd, som stimulerer undersiden af skaftet på penis. Rockbox 2 fylder ikke særlig meget, og er let at gemme væk, eller transportere. Brug den alene eller sammen med din partner.

Køb Rockbox 2 billigst her

Rockbox finger vibrator kneppe maskine

(Kan desværre ikke købes på nuværende tidspunkt)

Rockbox finger vibrator sexmaskineHer har du den kraftfulde og omtalte ROCKBOX finger, som er en stødende vibrator sexmaskine, der er helt perfekt til dem der ønsker g-punkts orgasmer og sprøjteorgasmer. ROCKBOX finger er helt unik, og har en stødende finger som er designet til at stimulere g-punktet med sine stødende bevægelser og sit frække finger design. Den byder på 3 forskellige stødende hastigheder, og er let at håndtere. Hvis man altid har ønsket at opleve en sprøjteorgasme, men endnu ikke har fået fornøjelsen, så er ROCKBOX finger vejen til de frække sprøjtende stunder.

Køb Rockbox finger maskinen her

Oppustelig sex ball sexmaskine

oppustelig-sex-ball-med-dildo-vibratorSex ball sexmaskinen er en oppustelig fræk bold, med en fastmonteret dildo vibrator som man let styrer med den medfølgende fjernbetjening. Den fylder ikke særlig meget, og på grund af den lille størrelse, kan den bruges til utallige stillinger. Hver side af bolden har håndtag man kan holde i, hvis man skulle få brug for det. Trods det at denne sex ball er oppustelig, så kan den altså sagtens holde til lidt af hvert. Den kan nemlig holde til en vægt på helt op til 136 kg. Der medfølger også et sort blindfold.

Køb Sexball sexmaskinen billigst her

Orgasme bolden den håndholdte kneppe maskine

orgasme bolden sexmaskineOrgasme bolden er en fræk kraftfuld håndholdt kneppe maskine, der næsten ikke fylder eller vejer noget. Tag den frem og lad de frække stunder begynde, og når du er færdig med den, kan du nemt gemme den under sangen, i skuffen eller i skabet.  Denne lille størrelse, gør den perfekt i ferie tasken, eller hvis du skal nogen steder, hvor det kunne tænkes at dine lyster blev vækket. Orgasme bolden byder på 2 forskellige hastigheder, så du styrer selv hvor mange stødende bevægelser du vil have i minuttet. Der medfølger 3 forskellige dildoer, der uden tvivl vil tilfredsstille dine behov. Pga. Dens lille forførende størrelse, kan den bruges uanset hvilken stilling du foretrækker.

Køb Orgasme bolden her

Fetish fantasy glidestav dildo maskine

fantasy glide stavFetish Fantasy glidestav, er en fræk atypisk dildo sex maskine, som man kan bruge alene eller sammen med sin partner. Her har man en fjedrende stang hvor man kan fastsætte en af de 2 medfølgende dildoer. Man tager blot fast om håndtaget på stangen, og så gør dildoen resten af det frække kneppe arbejde. Perfekt at bruge til alle tænkelige stillinger, uanset om man er alene eller par. Der medfølger sort blindfold.

Køb dildo maskinen her

Selfmade mini dildo maskine

(Kan desværre ikke købes på nuværende tidspunkt)

selfmade sexmaskineMed dette påsætnings harness, er du din helt egen sexmaskine. Tag den blot på, og mærk den frække dildo vibrator der giver dig den store tur. Ved at bevæge dine lår, styrer du styrken på hastigheden, og udover at virke som en sexmaskine, får man også god lårtræning på samme tid. En lille handy sexmaskine, som næsten intet fylder.

Køb Selfmade dildo maskinen her

119001010142-originalMagic Wand og dildo sæde – Magic wand sexmaskine

Dette er som sådan ikke en sexmaskine, men derimod et sæde som man kan bruge til at sætte sin Magic wand vibrator ned i, eller blot en helt almindelig dildo/vibrator. Mange vælger dog alligevel at kalde det en sexmaskine, da man ved at sætte vibratoren ned i, kan bruge den som sexmaskine som man ser i pornofilm, hvor kvinden får denne store klitoris stimulation af magic wands. Denne pude kan også bruges til støtte under samleje, eller til at løfte underlivet lidt op, så man får den helt rette stilling.

Køb Magic Wand sædet her

Oppustelig dildo vibrator stol i blå

blaa sexstolHer har du en fræk blå vibrerende sexstol, eller sexpude som nogle også vælger at kalde den. Pust puden op og straks er den klar til brug. Midt på puden sidder der fastmonteret en stor fræk realistisk dildo på 16 cm. Indbygget i denne dildo er der en vibrator, som gør at dildoen giver nogle utrolig frække vibrationer. Men man vælger selv om man vil bruge puden med vibrationer eller ej. Den oppustelige pude kan holde til op til ca. 100 kg. Og er perfekt at bruge uanset om man er alene – eller leger sammen som et par.

Køb den blå sexstol her

Oppustelig dildo vibrator sexstol i pink

vibrerende-sexstol-med-dildovibrator-Her har du en oppustelig vibrerende sexstol i en hot pink farve, og er en af de billigste sexmaskiner på markedet. Denne frække stol, pustes op og så er den ellers klar til brug med det samme. Selve puden er yderst fleksibel og fjedrer når man sidder på den, så man rigtig kan nyde godt af den vibrerende dildo. Midt på puden er der fastsat en stor lækker dildo, med indbygget vibrator i. Men man vælger selv om man vil nyde godt af den, med eller uden vibrationer. I siden af denne sexpude er der to hanke som man kan holde fast i, hvis nydelsen bliver for overvældende, eller hvis man ønsker et ekstra godt greb. Leg med puden hvis du er alene, men den er også utrolig fræk at bruge hvis man er par, hvor man f.eks. kan sidde frækt på puden mens man giver et blowjob eller lign. Mulighederne er mange, og kun DIN fantasi sætter grænsen.

Køb den Pink Sexstol her

Sort oppustelig dildo sexstol fra Fetish Fantasy

sort sexstol 4Her har du en fræk sort oppustelig sexstol fra Fetish Fantasy, og efter en tur på denne frække stol, bliver det at sidde ned, aldrig det samme igen. I midten af puden er der fastmonteret en lækker dildo, med indbygget vibrator. Som kan overvælde dig af nydelse, fra de frække stimulationer og vibrationer. Du vælger selv om du vil bruge vibratoren eller ej, denne sexstol kan nemlig nydes både med og uden vibrationer.

Køb den sorte Sexstol her

Sybian Sexmaskine

Sybian sexmaskineEn sybian er den kendte sexmaskine som man ofte ser i pornofilm. Det er faktisk en stor halvmånet formet kasse med en saddel hvor man kan sætte en dildo eller andet tilbehør fast på. Grunden til at Sybian har opnået denne næsten ”kult” status, er fordi den har denne utrolige kraft, og er en af de første sexmaskiner der faktisk blev rigtig anerkendt for sine egenskaber. At den så også har været vist i forskellige medier og shows, har ikke gjort interessen for den mindre. Men på nuværende tidspunkt er der desværre ikke rigtig nogen danske forhandlere af Sybians, og man er derfor nødt til at bestille den hjem fra udlandet, hvilket er en noget dyr omgang, oveni den høje pris som Sybianen også koster. Derfor vælger mange at købe andre sexmaskiner som fåes her i Danmark, da man derved undgår at skulle betale den høje sum, og ikke skal vente i længere tid. En god og billigere udgave af Sybian er You2Toys Sexmaskinen som vi fortalte om i starten af guiden.

Køb You2Toys Sexmaskinen billigst her

Check Also

Spar 20% på Sinful kollektionen

Er du vild med Sinfuls frække sorte sexlegetøjs kollektion? Så glæd dig over at Sinful …

En kommentar