Seneste nyt
Forside / Blog / Sexlegetøjs test: Tenga Egg

Sexlegetøjs test: Tenga Egg

Skrevet af Michael B.

Sidste søndag fik jeg en adventsgave af min kæreste, og til min store overraskelse, var det et Tenga æg.  Jeg kan ligeså godt være ærlig og indrømme det. Før i søndags, vidste jeg ikke hvad et Tenga æg var, havde aldrig hørt om det. Men vi havde lavet en fræk aftale, om at vi hver søndag i advent, skiftede til at gøre noget frækt for hinanden. I søndags var det så min tur til at blive forkælet… Og forkælet det blev jeg!

Da jeg først åbnede pakken med dette Tenga æg, havde jeg som sagt ingen ide om hvad det var, men heldigvis kunne min frække kæreste, hurtigt oplyse mig om hvad det skulle bruges til. Jeg satte mig ned på sengen, åbnede ægget ved at pille skallen af , så får man et plastik æg frem som man twister og indeni er der et hvad der ligner et silikone æg. I bunden af Tenga ægget er der en pakke med glidecreme, som man skal have ud. Man åbner pakningen og hælder glidecremen i hullet og så var det bare om at lade hullet i Tenga ægget glide ned over pikken. Dette gjorde min kæreste for mig, mens jeg lå på sengen og kunne nyde det fuldt ud. Først syntes jeg det var lidt underligt, men disse tanker forsvandt hurtigt, da jeg mærkede hvor SKØNT det føltes.

 

Håndjob / handjob

Jeg er en af de mænd der ikke har noget problem med at kæresten giver håndjob engang imellem, men dette ”håndjob”, det kan jeg slet ikke beskrive med ord. Eneste jeg kan sige er, at det skal prøves.

En af de ting jeg var ekstra begejstret for ved dette Tenga æg, var ikke blot at det indenvendige i ægget havde riller og knopper der gav en lækker massage på skaftet. Men også det at ægget var så strækbart at det kunne dække hele skaftet uden problemer.

Normalt tager det mig længere tid at komme, hvis det er med et håndjob. Men jeg kan ligeså godt sige det som det er, at få et håndjob af kæresten med et Tenga æg, det gjorde at jeg ikke holdt mere end et par minutter – og det var selvom jeg virkelig prøvede at stritte imod, da jeg godt ville have nydt det meget længere. Men det var… ALT for godt.

En ekstra god ting ved dette Tenga Æg, er at det siges at være til engangs brug, men som min kæreste fortalte mig, så kan man sagtens bruge det igen og igen. Blot man vasker det godt. Så det gjorde vi, og jeg glæder mig allerede til at bruge det igen. Uanset om det bliver med… Eller uden kærestens hjælp.

 

Til kvinder: Har i en mand der fortjener ekstra forkælelse? Så køb et Tenga Egg, han vil elske dig for det!

Til jer mænd: Hvis i ikke har prøvet et Tenga Egg endnu, så køb et!

Check Also

Spar 20% på Sinful kollektionen

Er du vild med Sinfuls frække sorte sexlegetøjs kollektion? Så glæd dig over at Sinful …