Seneste nyt
Forside / Blog / Nyhed! LELO Hex kondomet kan nu købes i Danmark
lelo-hex-kondom-pakker

Nyhed! LELO Hex kondomet kan nu købes i Danmark

Nu kan LELO Hex kondomet endelig købes i Danmark, og vi holder dig selvfølgelig opdateret med, hvor de kan købes billigst.

lelo-hex-teknologiLELO Hex er det nye revolutionerende kondom fra det Svenske sexlegetøjsfirma LELO, der er kendt for der flotte kvalitets produkter. De var kede af at der var så mange, der ikke kunne lide at bruge kondom. Og valgte derfor at bruge 7 år på at skabe et helt nyt revolutionerende kondom, der er blevet til verdens tyndeste og mest robuste kondom.

LELO Hex kondomet, er så tyndt at man faktisk ikke kan mærke at man har det på, og så er det designet til at øge følsomheden i penis, fremfor at mindske følsomheden. Udover dette, er det skabt i høj kvalitets latex, der er virkelig robust, faktisk så robust at det er næsten umuligt at springe kondomet ved et uheld. Så nu er der ikke fare for at kondomet springer midt i de frække stunder.

LELO Hex kondomer

Man kan købe LELO Hex kondomer i enten 3 pakke eller 12 pakke, alt efter hvor mange man skal bruge.

Køb LELO Hex kondom 3 pak billigst her

 

Køb LELO Hex kondom 12 pak billigst her

 

Med LELO Hex kondomerne er der ikke længere end undskyldning for ikke at bruge kondom, og man kan være stolt over at have pakken stående fremme, eller kondomerne liggende på bordet. LELO Hex Kondomerne er kondomer i den bedste kvalitet, nogle har valgt at kalde dem for “Luksus kondom”, og de vil være en nydelse at have på for enhver mand. LELO Hex gør det sejt at dyrke sikker sex!

 

Check Also

Spar 20% på Sinful kollektionen

Er du vild med Sinfuls frække sorte sexlegetøjs kollektion? Så glæd dig over at Sinful …