Seneste nyt
Forside / Blog / Nyhed LELO HEX kondomer – Køb dem billigst her
LELO HEX

Nyhed LELO HEX kondomer – Køb dem billigst her

Vores verden har ændret sig, men det har kondomer og deres design desværre ikke! Alt for længe har kondom industrien undlagt at innovere sig hvad angår kondomer. Verden ændrede sig, men kondomet forblev det samme… Kedeligt og upraktisk.

Men nu sker der noget… Den store svenske og utrolig populære sexlegetøjs producent LELO, har valgt at de vil ændre folks syn på kondomer – og på sikker sex. Dette vil de gøre med de nye HEX kondomer, som kommer på markedet i løbet af sommeren 2016.

LELO HEX – Største og vigtigste fremskridt indenfor kondomer i 70 år

Med LELO HEX har de valgt at fokusere på helt grundlæggende ting – og ændre dem, for at give brugeren en langt bedre, behagelig og mere lækker oplevelse, af det at have kondom på. I følge LELO, har de med deres egne ord, valgt at give kondomet et nyt og mere tilfredsstillende liv.

LELO HEX ER IKKE KOMMET TIL DANMARK ENDNU – SÅ SNART DET KOMMER, FÅR VI DET IND PÅ SIDEN!

LELO HEX og dets udvikling

Kondomet LELO HEX har været under udvikling siden 2011, og da LELO annoncerede at de ville re-designe kondomet og ville udkomme med et helt nyt kondom her i sommeren 2016.. Troede mange ikke på dem… For opfattelsen af kondomet er så lavt, at folk ikke tror at det er muligt at forbedre det.

Det er 70 år siden at den sidste store ændring kom i kondom design – Dette var opfindelsen af latex kondomet. Kort efter, kom der små ændringer og tilsætninger som påført glidecreme, spidsen mv. Udover dette har der så været overfladiske tilføjelser som at der blev lavet kondomer der var ribbede, prikkede og havde smag og/eller farve. Men det er det også det eneste der har været af forbedringer i de seneste 70 år. Det vil sige 70 år, uden nogen reel innovation eller ændringer… Tænk på hvor meget verden har ændret sig i den tid… Hvor meget bare din mobiltelefon har ændret sig design og funktionsmæssigt… Men kondomet har ikke ændret sig.

LELO lavede sågar en undersøgelse blandt deres brugere og læsere. Den viste, at:

71% IKKE kan lide at bruge kondom..

Udover dette, inteviewede de flere eksperter indenfor køn og seksualitet, for at finde ud af hvad de mente om kondomer. Kommentareren var ens… Kondomet er forældet!

 

Udtalelser: ”Jeg er ikke sikker på at kondomer, har haft et smart noget design for en generation af mennesker, der er vant til det smarte design på smartphones. Men da jeg kender til LELO og deres innovative designere, så er jeg håbefuld omkring de kommende nye LELO HEX kondomer” – Dr. Sara Nasserzadeh

 

Så snart de nye LELO HEX kondomer bliver sat til salg, vil du her på Onaniprodukter.dk kunne se præcis hvilken shop der sælger dem billigst. Så hold øje med siden….

 

Indtil da, kan du læse mere om kondomerne på Lelocondoms.com

Check Also

Spar 20% på Sinful kollektionen

Er du vild med Sinfuls frække sorte sexlegetøjs kollektion? Så glæd dig over at Sinful …