Seneste nyt
Forside / Blog / Nu kan du købe verdens største og mest kraftfulde Magic Wand
wanachi-stor-wand

Nu kan du købe verdens største og mest kraftfulde Magic Wand

Det kendte og populære sexlegetøjs firma Pipedream, har endnu engang overgået sig selv. Denne gang har de produceret verdens største og mest kraftfulde Magic Wand, der har fået navnet Wanachi Mega Massager. Og det navn passer perfekt, for MEGA det er den uden tvivl! Faktisk er den så stor, at man er nødsaget til at holde den med to hænder, hvis man altså ikke lige har en partner til at holde den for sig.

Wanachi Mega Massager er en kæmpe stor Magic Wand vibrator, der trods sin store størrelse og kraftfulde vibrationer, dog heldigvis ikke har fået en pris der er meget større end de normale Magic Wands. – Så selvom det er verdens største Magic Wand, så skal man ikke være millionær for at kunne købe den. Denne kæmpe vibrator har en længde på 43 cm! Og så har den et stort fleksibelt hoved, der nøje og intenst stimulerer dig til de ultimative orgasmer. Den kan købes i flere forskellige farver, og så er den endelig kommet til Danmark – Så nu kan DU købe den!

Hvis du kunne tænke dig at vide hvor du kan købe denne krabat af en magic wand, så kan du se det her:

Køb Wanachi Mega Massager billigst her

 

Hvis du er blevet nysgerrig efter at se denne mega massager, så se videoen af den herunder, men hvis den store størrelse skræmmer dig, så er der heldigvis stadig almindelige kraftfulde Magic Wands på markedet som du kan købe. Vi samarbejder med Sexlegetøjstesteren Cat, der står bag siden sextest.dk – Og her kan du se den store test af de mange forskellige Magic Wands, læs testen her: Test af Magic Wands – Hvilken er bedst?

 

Check Also

Spar 20% på Sinful kollektionen

Er du vild med Sinfuls frække sorte sexlegetøjs kollektion? Så glæd dig over at Sinful …