Seneste nyt
Forside / Blog / Magic Wand vibratoren er nr 10 på listen over mest indflydelsesrige Gadgets

Magic Wand vibratoren er nr 10 på listen over mest indflydelsesrige Gadgets

Da det store verdenskendte Time Magazine udarbejde sin liste over ”De 50 mest indflydelsesrige Gagets til dags dato”, landede den frække Magic Wand vibrator på en 10 plads.

Listen over de 50 mest indflydelsesrige gadgets, viser de teknologier der for altid ændrede den måde, vi lever, arbejder og leger på. Tænk på de gadgets du ikke kan leve ude… Den smartphone du tjekker konstant, det kamera du altid har med dig på ferie, det fjernsyn du flader ud foran hver aften… Dette er blot en håndfuld, af de gadgets som bliver anerkendt på Time Magazines liste.

Der var mange der blev overrasket over at se magic wand vibratoren på listen, ja sågar på en 10 plads. Men det bragte stor glæde hos sexlegetøjs branchen, der mener det er en ære at se vibratorenes cadillac på denne ikoniske liste, for et så anerkendt magasin, som Time Magazine.

Udover Magic Wand, var også Apple Iphone, Sony Walkman, HP DeskJet, Nintendo mv. Endt på den prestigefyldte liste. Men grunden til at lige præcis den frække Magic Wand vibrator endte på listen, var i følge Time Magazine, fordi at de havde bemærket at den havde fået en stor fanskare, og blev anbefalet af utrolig mange terapeuter og sexologer… Men dens store gennembrud, skete i 2002 da man så Magic Wand vibratoren i den populære hit serie Sex and the City hvor Samantha brugte den som sexlegetøjs vibrator. Men i mange år før den blev vist i Sex and the City, blev den faktisk blot brugt som et helt almindeligt massage apparat. At den så skulle vise sig at give de mest fantastiske vibrationer og orgasmer til klitoris – Det fandt mange ud af, efter at have set den blive rost i tv-serien.

Har du ikke prøvet en magic wand vibrator endnu? Så tag et kig på Sextest.dk’s store test af magic wands, så kan du se præcis hvilken magic wand som du MÅ EJE!

God fornøjelse!

 

Check Also

Spar 20% på Sinful kollektionen

Er du vild med Sinfuls frække sorte sexlegetøjs kollektion? Så glæd dig over at Sinful …