Seneste nyt
Forside / Blog / Mænd søges til test af sexlegetøj

Mænd søges til test af sexlegetøj

Er du mand over 18 år, der kunne tænke dig at teste sexlegetøj? Så er der brug for dig! Der er tale om en håndfuld produkter i forskellige kategorier indenfor sexlegetøj til mænd. De eneste krav der er:

  • Du er over 18 år
  • Du vil tage et billede af dig selv med produktet (behøver ikke være ansigtsbillede)
  • Du vil skrive en anmeldelse af det på over 300 ord. Hvor du kommer ind på alt fra designet, materialet, funktionerne og din personlige vurdering.

Sextest.dk er et site der fokuserer på at teste sexlegetøj. Bag siden står den 34 årig danske kvinde Cat, der tester sexlegetøj for både danske og udenlandske sexlegetøjsfirmaer og shops.

Grunden til at jeg søger mænd til test af sexlegetøj, er fordi jeg står med en masse sexlegetøj til mænd. Der skal testes, og mit ønske er at udvide Sextest.dk så der også vil blive testet sexlegetøj til mænd.Indtil videre har fokus været på sexlegetøj til kvinder og par.”

For at komme i betragtning til det spændende og nydelsesfulde job som mandlig sexlegetøjs tester. Skal man sende en mail til kontakt@sextest.dk og fortælle hvorfor lige præcis DU vil være en perfekt sexlegetøjstester.

Se mere på http://www.sextest.dk/

Check Also

Spar 20% på Sinful kollektionen

Er du vild med Sinfuls frække sorte sexlegetøjs kollektion? Så glæd dig over at Sinful …