Seneste nyt
Forside / Guides / Guide: Sådan får du en større penis uden operation
Få en større penis

Guide: Sådan får du en større penis uden operation

“Kan jeg få en større penis?” Det er et spørgsmål mange mænd stiller, og trods mange går gennem livet med en tro på, at deres penis størrelse ikke er noget der kan ændres på. Så er det korrekte svar dog det stik modsatte. For JA! Du kan sagtens få en større penis, og det er helt uden operation. Det kan jeg garantere dig!

Der er mange forskellige grunde til at mænd over hele verden, render rundt med ønsket om at få en større penis. Nogle ønsker en større penis af visuelle grunde. Andre fordi de ønsker at deres partner skal opleve at fyldes bedre ud. Og så er der dem der ønsker en større penis, fordi de bare ikke er tilfredse med den størrelse deres penis har. Uanset hvad din grund er, så er der forskellige produkter der kan hjælpe dig til at opnå dit ønske om at få en større penis. Men bare husk, at når alt kommer til alt… Så er det ikke størrelsen på din penis der betyder noget, men derimod hvordan du bruger den, der tæller… Meeen… Hvem vil ikke gerne have lidt større og fyldigere penis at kunne bruge?

Først skal du dog gøre op med dig selv, om du ønsker en penis forstørrelse der blot er der under samleje/onani? Eller om det du ønsker er en permanent større penis – gerne flere cm større end det du har nu? Der er nemlig mange forskellige måder og produkter man kan bruge, til at øge størrelsen på penis. Nogle har som nævnt en permanent effekt, andre gør kun penis større i et stykke tid. Nogle gør hurtigt penis større, andre kræver tid, tålmodighed og speciel designede produkter. Og du kan forøge din penis størrelse og tykkelse i op til mange cm, hvis det er hvad du ønsker. Så læs endelig videre…

Vi har valgt at dele denne guide op i produkter til en ikke permanent penis forstørrelse, og så til produkter til dem der ønsker en permanent større penis. I denne guide har vi valgt, kun at fokusere på de produkter med dokumenteret effekt, fra velrenommeret producenter.

Få en større penis  – Ikke permanent effekt

 

PenisringePenisringe: Penis ringe er designet til at sidde ved roden af penis, og fungerer ved at de begrænser blodgennemstrømningen. Dette medfører for det første at det forsinker ejakulationen – og man holder længere under både onani og samleje. Men at bruge en penis ring forhindrer også blodet i at strømme væk fra penis, hvilket resulterer i at man får en fastere og større penis (erektion). Dette kan være en stor nydelse for ens partner – og en selv, i og med at man kan nyde længere og får et mere intenst klimaks.

Se udvalget af penisringe her

 

Bathmate Hydromax X30 PenispumpePenis pumper:  Penis pumper er designet til hurtigt at øge størrelsen på penis, en effekt der holder et stykke tid, og kan bruges til både samleje og onani. Penis pumper kan købes i mange forskellige versioner, alt fra penis pumper hvor du skal bruge håndkraft til at pumpe, til de teknologiske og helt automatiske penis pumper, der med deres styrke, kan øge penis størrelse med flere procent. Du kan endda få penis pumper du kan tage med i – og bruge når du er i bad. Så uanset hvad dit behov er på dette punkt.

Se udvalget af penis pumper her

Penis sleevePenis sleeve: Penis Sleeves er et kunstigt penis overtræk/sleeve du kan sætte ned over penis, for at gøre den større. Man kan købe sleeves som kun sidder på skaftet af penis, og derved gør skaftet tykkere. Disse sleeves bruges ofte hvis man ønsker at fylde sin partner mere ud. Eller man kan vælge hel sleeves, der ligner en dildo men hvor der er hul indeni, og som man så sætter sin penis ind i, og på den måde gør den længere, tykkere og større. Man kan sågar købe dem med riller eller knopper på, for at give ekstra stimulation til sin partner.

Se det store udvalg af Penis Sleeves her

penis-xxl-creme-80mlCremer og spray: Der findes et utal af cremer og spray der lover at de kan gøre penis større, men vi har ikke set noget bevis på at de skulle virke, og derfor vil vi undlade at komme nærmere ind på dem, i denne guide. En creme der dog bliver solgt mange af, er Penis XXL Creme – men om den virker, kan vi ikke garantere.

Se her hvor du køber den billigst

Penis forlængelse – Få en permanent større penis

Hvis man ønsker at få en permanent større penis, så skal man ud i et penis forlænger sæt. Disse sæt er et ikke-kirugisk forlænger træningssystem, der altså permanent øger længden og omkreds af penis. De fungerer alle via. Et udtrækningssystem, som altså gradvist gør penis større. Og som rent faktisk har vist sig at have langt større effekt end en penisforstørrende operation.

Med disse udtrækningssystemer følger et træningsprogram på 6 måneder, men man kan sagtens bruge det længere, og på den måde få en endnu større og tykkere penis. I gennemsnit bliver penis 29% længere, og får en 19% større omkreds. Og allerede efter et par måneder vil man kunne se resultater. Og vælger man at købe Male Edge sættet, så tilbyder de rent faktisk en pengene tilbage garanti, hvis man efter 6 måneders udtrækningstræning af penis, ikke mener man har opnået noget opnået et resultat.

Når man bruger disse penis forlængelses systemer for at gøre penis større, så er effekten permanent, og man kan nyde godt af den større penis resten af sit liv. Og skulle man få lyst til at øge størrelsen i længere tid, eller på et senere tidspunkt, så kan man sagtens gøre det.

Af Penis udtrækningssystemer med dokumenteret effekt anbefaler vi:

Male Edge Extra Penis ForstørrerMale Edge udtrækningssystemet, til permanent forlængelse af penis

Køb Male Edge Penis forstørrer her

 

 

Jes Extender Original Penis Forstørrer

Jes Extender Penis forstørrer træningssystemet

Køb Jes Extender Penis forstørrer sættet her

 

 

 

Check Also

Spar 20% på Sinful kollektionen

Er du vild med Sinfuls frække sorte sexlegetøjs kollektion? Så glæd dig over at Sinful …