Seneste nyt
Forside / Guides / Guide: Sådan bliver du sexlegetøjstester
sexlegetøjstester

Guide: Sådan bliver du sexlegetøjstester

Kunne du godt tænke dig et job hvor du skal teste sexlegetøj? Drømmer du om at blive betalt for at lege med dildoer, vibratorer mv.? Er du vild med tanken om at modtage gratis sexlegetøj? Så læs endelig videre, for her i denne guide vil jeg fortælle dig præcis hvad du skal gøre, for at blive sexlegetøjstester.

Denne guide er skrevet i samarbejde med sexbloggeren og sexlegetøjtesteren Cat, kvinden bag Sextest.dk.. Sextest.dk er Danmarks førende site indenfor test af sexlegetøj, og hun tester sexlegetøj for alle de store kendte firmaer, både i Danmark og i udlandet. Så hvis der er en der kan give dig de gode råd, så er det hende.

sextestlogonyt

Først spørg dig selv, hvorfor du vil være sexlegetøjstester?

Først og fremmest skal du spørge dig selv, hvorfor det helt præcist er, at du godt kunne tænke dig at være sexlegetøjstester. Er det fordi du godt vil have gratis sexlegetøj og fordi du elsker sexlegetøj, samt mener du vil kunne give et godt og brugbart syn på produkterne, både når det gælder de negative ting og de gode ting? Eller er det fordi du har læst artikler om sexlegetøjstestere i udlandet der tjener kassen på at teste sexlegetøj?

Hvis dit svar er, at det er fordi du godt vil have gratis sexlegetøj, samt fordi du elsker sexlegetøj og mener du vil være en god tester? Så er du helt sikkert egnet til at blive sexlegetøjstester.

Men hvis dit svar er, at du godt kunne tænke dig at blive sexlegetøjstester pga. Du godt vil tjene penge – og gerne MANGE penge på det. Så kan jeg ligeså godt sige til de hårde fakta til dig. Der er MEGET få personer i verden der tjener kassen på at være sexlegetøjstester, og det er en håndfuld ud af tusindvis af sexlegetøjstestere over hele verden. De fleste sexlegetøjstester får IKKE penge for at teste sexlegetøj, men de får dog gratis sexlegetøj. Så hvis det er din motivation for at blive sexlegetøjstester, så burde du nok se dig om efter et andet job som du kan tjene kassen på, for chancen for at du kommer til det som sexlegetøjstester, den er minimal.

MEN… Nu skrev jeg før, at det kun er de få der tjener kassen på teste sexlegetøj. MEN der er dog alligevel en mulighed for at tjene penge på at være sexlegetøjstester. Det er dog ikke ved at firmaerne betaler dig for dine test, men derimod penge du vil komme til at tjene via. Affiliate. Dette vil jeg komme nærmere i afsnit 3 i denne guide.

Guide oversigt:

  1. Opret en blog eller hjemmeside
  2. Test sexlegetøj og skriv om det
  3. Tjen penge på at teste sexlegetøj
  4. Skaf læsere
  5. Kontakt firmaerne for at blive sexlegetøjstester for dem

 

1.. Opret en blog eller en hjemmeside

Det første skridt, er at oprette en blog eller en hjemmeside hvor du kan skrive dine anmeldelser af det sexlegetøj du tester, og det er også her andre folk vil komme til at læse det.

Men så er spørgsmålet om du skal vælge en blog eller en hjemmeside?

Blog: En blog er let at lave og man kan hurtigt komme i gang med skriveriet. Mange firmaer tager dog ikke disse blogs specielt seriøst, da der jo er tusindvis af blogs, og utallige der starter ud med at teste sexlegetøj, men kort efter er bloggen nedlagt, eller den er begyndt at handle om andre ting. En blog kan du f.eks. lave på Blogger

Hjemmeside: En hjemmeside kræver en smule mere arbejde end en blog, og modsat en blog er en hjemmeside ikke gratis. Men derimod er en hjemmeside noget der får dig til at skille dig ud fra andre, du får dit eget domæne, og vigtigst af alt – Firmaerne tager en hjemmeside langt mere seriøst, end en blog. Og laver man sin hjemmeside i det der hedder ”Wordpress”, så er selve arbejdet i at sætte siden op, ikke meget større end ved en blog. Et andet plus ved at vælge en hjemmeside er, at man har udspurgt mange sexlegetøjtestere i verden, og det var rent faktisk dem der havde deres egen hjemmeside, der var dem der tjente mest. (For at få en ide til hvordan en test af sexlegetøj hjemmeside ser ud, kan du tage et kig på sextest.dk)

MeeboxGDN_250x250Hvis man vælger at man vil have en hjemmeside, skal man først vælge en webhotel udbyder. En nem og billig webhotel udbyder er f.eks. Meebox

Her kan man få et webhotel til kun 9 kr om måneden, og når man så har købt sit webhotel mangler man blot at få købt et domæne. Et domæne er link navnet til din hjemmeside. F.eks. Er domænet på denne hjemmeside www.onaniprodukter.dk – Så nu skal du blot have fundet et domæne navn  til din hjemmeside..   Men alt dette kan du læse mere om på meebox.

Hvis du godt kunne tænke dig en hjemmeside, men ikke gider arbejdet med at sætte dig ind i webhotel, køb af domæne og opsætning af hjemmesiden. Så kan du skrive til kontakt@onaniprodukter.dk  så kan du betale os for at gøre hele arbejdet for dig, så du hurtigt kan komme i gang.

 

2.. Test sexlegetøj og skriv om det

Når din blog eller hjemmeside er klar, skal du nu til det sjove… Nemlig at starte med at teste sexlegetøj – og skrive om det. Hvis du allerede har noget sexlegetøj i skufferne eller skabet, så start med at få testet det du har, og skriv en anmeldelse om det.

Kom ind på alt omkring produktet… Design, materiale, funktioner, vurdering. Er produktet godt eller dårligt? Hvad er godt og hvad er skidt? Er det rart at røre ved? Nemt at rengøre? Etc… Vi anbefaler at du skriver minimum 300 ord i en anmeldelse, gerne mere. Dette er både godt til SEO, men også for at firmaerne skal tage dine anmeldelser seriøst, og det gør de ikke hvis du kun skriver 100 ord eller lign.

Husk at indsætte billeder i din anmeldelse. Der er folk der vælger at bruge de billeder som producenten har taget. Men hvordan skal folk der læser din anmeldelse så vide at din test er virkelig, og ikke bare oprettet af et firma? Så vi anbefaler at du tager dine egne billeder af produktet. Og nej her taler vi ikke om porno billeder! Husk at alt hvad du smider op på nettet, det bliver på nettet. Så tag ikke nogen billeder og skriv ikke noget, som du ikke kan stå indenfor. – Et godt eksempel på hvad vi mener med dette, kan du se på sextest.dk. Her er alle anmeldelserne over 300 ord. Der er taget billeder af produkterne, men dog uden at vise for meget, det meste man ser er enten et ben, hånd eller en seng.

Hvorfor skal du skrive om det sexlegetøj du allerede har?

Du sidder sikkert og undrer dig over, hvorfor det er du skal teste – og skrive om det sexlegetøj du allerede har. Når dit ønske jo er at få nyt – og gerne gratis sexlegetøj. Har jeg ret?

Se det er der en ganske god grund til… Firmaer giver ikke sexlegetøj gratis ud til test, medmindre man kan bevise at man:

1. Har en hjemmeside..

2 At man allerede HAR testet en del sexlegetøj.

3. At de kan se man ikke bare er en der har fået en god ide i et par dage..

Derfor starter man ud med at teste det sexlegetøj man har. På denne måde får man anmeldelser lagt på sin side, og har altså noget at starte med. Man skal ca. Have skrevet en 10-15 anmeldelser FØR man vil blive taget seriøst af firmaerne.

Jeg har ikke noget sexlegetøj – men vil godt være sexlegetøjstester

Hvis du ikke allerede har noget sexlegetøj, men god kunne tænke dig at være sexlegetøjstester. Så er du nødt til at skaffe dig noget sexlegetøj –og ja det koster penge. Men for at blive taget seriøst af firmaerne, få gratis sexlegetøj og tjene penge på dine anmeldelser, så kræver det at du får testet noget sexlegetøj.

Du behøver ikke at gå ud og købe de dyreste produkter, det er slet ikke nødvendigt. Mange sexshops har tit tilbud på små vibratorer, bullets og dildoer, der ikke koster særlig meget. Nej det er ikke de mest kendte mærker, men det stadig sexlegetøj – og derfor godt nok til at du kan bruge det til at komme i gang.

Tag et kig på Sexshop eller Sinful de har tit rigtig gode tilbud, hvor man kan købe produkter fra 30 kr og op efter..

Sexshopsexlegtøj  Sinfulsexlegetøj

 

3.. Sådan tjener du penge på at teste sexlegetøj

Når din blog eller hjemmeside er klar, og du har sexlegetøj der er klar til at blive testet. Så tilmeld dig nogle affiliate programmer. Dette er firmaer der går ind og giver dig penge, hvis folk klikker på deres annoncer på dit site. Eller f.eks. Hvis du tester en dildo, så kan du blive affiliate partner med en sexshop der har denne dildo, og ved at linke til butikkens dildo i din anmeldelse, så tjener du penge hvis folk går ind og trykker på linket og køber dildoen hos den butik.
At tilmelde sig affiliate og lave affilate links i sine anmeldelser, kan man tjene rigtig gode penge på. For jo flere du får til at se din anmeldelse, og jo flere der får lyst til at købe det du anmelder, jo flere penge tjener du.

Du kan også tjene penge på at have reklamer på dit site, her sætter du blot en reklame på, og hvis folk så klikker på den, eller trykker sig over på firmaet shop og køber noget. Så tjener du også penge på dette.

Det affilate program der samarbejder med flest sexshop, og som vi anbefaler at du tilmelder dig er: Partner-ads

paadsdker728x90

4.. Skaf læsere

Jo mere du skriver, og jo længere tekster du skriver. Jo bedre vil du kunne findes når folk søger på google. Men for at skaffe læsere til din hjemmeside, læsere der gerne skulle læse dine anmeldelser og købe produkterne. Så kan du gå ud og fortælle folk du kender om dit site, eller du kan tage en tur rundt på de forskellige debat forums der er på nettet, og skrive om dit site, de produkter du har testet mv. Og så lave et link til din hjemmeside, så folk kan trykke sig over på den. Jo flere besøgende du får på din side, jo større chance er der for at nogle trykker sig videre og køber noget = Du tjener penge.

 

5.. Sådan kontakter du firmaerne for at blive sexlegetøjstester for dem

Når du har fået lavet din hjemmeside, fået læsere og fået testet en god håndfuld produkter. Så er tidspunktet kommet til, at du skal kontakte firmaerne for at blive sexlegetøjstester for dem.

Skriv en mail til firmaerne, hvor du fortæller lidt om dig selv og din hjemmeside. Fortæl om noget af det sexlegetøj du har testet og anmeldt, vedhæft et link til din hjemmeside og så fortæl dem at du godt kunne tænke dig at være sexlegetøjtester for dem. Og så vent på at de svarer tilbage.

Skulle du have nogen spørgsmål der ikke er besvaret her i guiden, så er du velkommen til at kontakte os på kontakt@onaniprodukter.dk

God fornøjelse, samt held og lykke!

 

 

Check Also

Spar 20% på Sinful kollektionen

Er du vild med Sinfuls frække sorte sexlegetøjs kollektion? Så glæd dig over at Sinful …