Seneste nyt
Forside / Guides / Guide: Pik billeder – Få dine billeder til at skille sig ud!
guidetilpikbilleder

Guide: Pik billeder – Få dine billeder til at skille sig ud!

De fleste kvinder der færdes på nettet, modtager ofte penis billeder i indbakken, uanset om det er på dating sites eller Facebook. Nogle tager det med et smil, andre bliver frastødt. Og blandt kvinder har det store spørgsmål længe været: ”Hvorfor sender mænd pik billeder?”

Svaret kan vi nok ikke give dig, da grunden sikkert er forskellig fra mand til mand. Nogle synes måske det er sjovt, andre gør det i provokation, nogle gør det fordi de tænder på etc. Men er man en af disse mænd, der er glade for at sende pik billeder til udvalgte kvinder – og har man problemer med at få en positiv reaktion, eller mangler man blot hjælp til at skille sig ud fra mængden af dick pics i kvindernes indbakke. Så vil vi hjælpe dig til, hvordan DU kan skille dig ud – og måske endda få en positiv respons.

 

LELO TUX penis smokingDen elegante James Bond pik

De fleste kvinder elsker en mand i smoking, så hvorfor ikke klæde din pik ud med den elegante og stilfulde Tux fra LELO, som vil få kvinderne til at dåne over dine pik billeder? Denne smoking er i satin, med hvid skjorte, butterfly og rød rose. Hvilken kvinde vil kunne stå for det?

Få denne LELO Penis Tux Gratis her

 

Willy varmer til pikkenVinter pikken der mangler varme

Nu er der ikke længe til at vi igen går vinteren i møde, så hvorfor ikke benytte muligheden for at klæde din pik ud med en Willy varmer? Her med strikket rød hue og halstørklæde. Men skaftet af penis er dog blottet og sårbar for kulde, så du kan jo skrive og høre om den udvalgte kvinde vil hjælpe med at give den lidt varme?

Køb Willy varmer sættet her

 

Love saver penisringLove saver pikken der mangler en livredder

Hvis der er en ting kvinder godt kan lide, så er det at føle der er brug for dem. At de kan gøre en forskel. Så hvorfor ikke købe denne Love Saver penisring og sætte rundt om din pik, tag et billede og så fortæl at din pik har brug for at blive reddet – og om hun vil hjælpe med at give mund til mund? Ellere du kan være flabet og spørge, om hun er så våd at hun er ved at drukne, for så vil du godt hjælpe hende med redningsring og en stor livredder-pik.

Køb Love Saver penisringen her

 

sjove-briller-m-penisnaeseProfessor pikken – Til hende med daddy komplekser

Falder du over en kvinde der har lidt daddy komplekser, så er professor pikken helt klart det du skal vælge. Du skal bare købe dette brillesæt, tage den kunstige penis af, og så sætte brillerne over din egen pik. Tag et billede, og spørg hende om du skal hjælpe hende med lektierne, eller lidt råd og vejledning.

Køb Professor sættet her

 

overskæg til pikkenMagnum P.I – Detektiv pikken

De fleste mænd har set tv-serien Magnum P.I – Så hvis du falder over en kvinde der er vild med detektiv arbejde og efterforskning. Eller mangler hun blot lidt spænding i sit liv. SÅ er Magnum P.I – Detektiv pikken dit klare valg. Køb derfor en pakke med 6 selvklæbende moustache i, så du kan gøre hende vild med din detektiv pik!

Køb Moustache sættet her

 

Vil du have mere inspiration til anderledes pik billeder?

Så kan du tage et kig på Soraya Doolbaz en fotograf i New York, der er blevet kendt for at tage billeder af udklædte pikke. Se hendes galleri her

screen_shot_2015-09-02_at_4_30_56_pm

Check Also

Spar 20% på Sinful kollektionen

Er du vild med Sinfuls frække sorte sexlegetøjs kollektion? Så glæd dig over at Sinful …