Seneste nyt
Forside / Blog / Fifty Shades of Grey Black Label lingeri kollektion
fifty shades lingeri

Fifty Shades of Grey Black Label lingeri kollektion

black label kollektion

Gør klar til at friste, pirre og begejstre med den eksklusive Black Label lingeri kollektion fra Fifty Shades of Grey.

Den forførende, frække og utrolig sexede Fifty Shades of Grey Black Label Kollektion, er nemlig endelig kommet til salg i Danmark. Så nu kan du slippe din indre Femme Fatale fri, i lingeri der ikke bare er luksuriøst og elegant, men også provokerende og vovet på en helt ny måde.

Når man tager et kig på den forførende kollektion forstår man godt hvorfor at folk er så vilde med den. Her er der lingeri sæt med fantastiske blonder, fræk chermise, sele detaljer, halterneck bh med matchende trusser med bur effekt og bondage look. Som var hele kroppen en fræk bondage legeplads, og lingeriet rebet der kærtegner huden. Her er en kollektion, der helt sikkert vil sætte ekstra krydderi i soveværelset, mens i udlever jeres frækkeste fantasier og viser jeres mest pikante lingeri.

Køb Fifty Shades of Grey lingeri i Danmark

Endelig kom dagen, hvor det er muligt at købe det længe ventede lingeri fra Fifty Shades of Grey Black Label kollektionen. Den første danske forhandler af Black Label kollektionen har nemlig endelig fået lingeriet ind af døren, men hvis det går i Danmark som det har gjort i mange andre lande, så vil lingeriet hurtigt blive revet af hylderne.

Fifty Shades of Grey Black Label kollektionen byder på en fabelagtig vifte af spændende, forførende og provokerende lingeri. Og hver lingeri del, har fået forfatteren bag trilogien EL James stempel for godkendelse.

Først kom bog trilogien der er solgt i mere end 100 millioner eksemplarer, så kom sexlegetøjs kollektionerne med fræk sexlegetøj der fik mange til at åbne øjnene op, for frækkere lege i soveværelset. Så kom filmen i biografen og nu har lingeri kollektionen Black Label set dagens lys.

Fifty Shades of Grey Black Label lingeri kollektionen byder på alt hvad du skal bruge, for at få din indre femme fatale frem, og få din mand til at smelte

Køb Black Label kollektionen her

Check Also

Spar 20% på Sinful kollektionen

Er du vild med Sinfuls frække sorte sexlegetøjs kollektion? Så glæd dig over at Sinful …