Seneste nyt
Forside / Blog / Elektro sex – Utrolig pirrende
elektro sex

Elektro sex – Utrolig pirrende

15011-fetish-fantasy-shock-therapy-violet-wand-elektro-sex-starter-kit_0007_10Elektro sex, lyder det skræmmende? Det er det slet ikke. Men derimod er det utrolig pirrende, og det er ikke uden grund, at der er sket et boom i salget af elektro redskaber. Elektro sexlegetøj er nemlig den nye store trend, og hvad vi vil se meget mere af herhjemme i fremtiden.

Man kan købe meget forskelligt slags elektro sexlegetøj, men noget af det mest solgte herhjemme – og i udlandet, er produceret af det kendte mærke, Fetish Fantasy. Her er der tale om en start pakke til nybegyndere indenfor elektro sex, og pakken hedder: ” Fetish Fantasy Shock Therapy Violet Wand Elektro Sex Starter Kit”. Denne violet wand har været omtalt i mange medier og magasiner, ikke blot pga. Dens forførende frække farve, men især pga. Dens pirrende elektro stimulationer, med alt fra følelsen af pirrende prik, til intense elektroimpulser der giver elektro-stød som violette lyn.

Her er der endelig et redskab, der kan få selv den mest seksuel kedelige i stødet… og tror du ikke på os, så er den blevet testet af en af Danmarks bedste sexlegetøjs testere, der trods sin skræk og forbehold, faktisk endte med at være ret vild med den (Selvom hun sammenlignede den med en alien fra War of the worlds. Du kan læse testen her: Test af Fetish Fantasy Shock Therapy Violet Wand Elektro Sex Starter Kit

Har du fået lyst til at få lidt ekstra pirring selv, eller skal din partner forkæles med pirrende elektroimpulser? Så kan du købe sættet her:

Køb Violet wand sættet her

 

Check Also

Spar 20% på Sinful kollektionen

Er du vild med Sinfuls frække sorte sexlegetøjs kollektion? Så glæd dig over at Sinful …