Seneste nyt
Forside / Blog / Derfor skal mænd forkæles på Bøf og blowjob dag!
bøf og blowjob dag 2016

Derfor skal mænd forkæles på Bøf og blowjob dag!

Enhver mand kender rutinen. Hvert år, den 14 februar skal de vise deres kærlighed til kvinden i deres liv, ved at overdynge hende med gaver, blomster, middag, massage, chokolade, romantiske kort og alverdens andre ting som kvinder finder romantisk. Hver Valentines dag kæmper de mandelige hjerner med at finde den specielle ting eller oplevelse, som vil vise at deres kone eller kæreste, hvor meget de elsker hende – og at lige præcis HUN fortjener at blive forkælet og føle sig værdsat.

Men kære kvinder, nu vil jeg fortælle jer en lille hemmelighed…Der er INGEN mænd der går op i Valentins dag, eller som finder det særlig interessant at skulle bryde hjernen med romantiske påfund. Ja smilet på jeres læber, når vi endelig rammer rigtigt – er uvurderligt. Men det smil mænd får som tak, er resultatet af ugers blod, sved og overvejelser for hvad det helt præcist er DU ønsker. I kvinder får et dag med romantiske gaver og opmærksomhed fra jeres partner. Men hvad får de? Et smil og måske lidt lagen gymnastik nu hvor i glemte det den anden dag, fordi du havde hovedpine eller var for træt.

Men så kom Bøf og blowjob dag! Som fejres den 14. Marts og er mænds ”valentins dag”.. Kvinder kan ryste på hovedet, og mene at det er noget manchavanistisk pjat.. Men hvis du selv mener at du fortjener opmærksomhed på Valentinsdag, fortjener mænd så ikke en dag hvor de bliver forkælet? Nu hvor ligestilling er så trendy at tale om, så ved du godt, at du her bliver nødt til at svare ”Jo selvfølgelig fortjener mænd også en dag hvor det kun handler om at forkæle dem” 😉

14 marts er nu officielt “Bøf og Blowjob dag”. Enkelt, effektivt og selvforklarende.. Denne dag er skabt, for at kvinder nu endelig har en dag, hvor de kan vise deres mand, hvor meget de holder af ham – og helt præcist hvor meget ”dyb” forkælelse han fortjener.

Der er ikke brug for kort, blomster, chokolade eller lign. Navnet siger i bund og grund det hele, på en kort og kontant måde. På denne dag, er det eneste manden i dit liv har brug for, det er en god bøf og et blowjob! Okay, nu kan der så være kvinder der siger ”Jamen hvilken bøf skal jeg lave til ham?” Svaret er simpelt.. Find den største og lækreste bøf du kan finde, og har du problemer med at vælge. Så spørg slagteren i butikken (hvis der er en) eller en hvilken som helst mand der er i nærheden af dig ved køledisken. Han skal nok hjælpe dig!

Er du – eller kender du en kvinde, der er fuld af undskyldninger, for ikke at give et blowjob? Med forklaringer ala:

  1. Jeg kan ikke give et blowjob, for jeg kan ikke lide smagen af pik
  2. Jeg kan ikke tåle at få en pik i munden, for så kaster jeg op…

De fleste mænd, har på et eller andet tidspunkt i deres liv, mødt en kvinde der sagde noget i den stil. Men ved i hvad? De undskyldninger holder ikke længere. For der er en løsning på dem, og den kommer her!

doc_johnson_goodhead_oral_gel_4Løsningen på “Jeg kan ikke give et blowjob, for jeg kan ikke lide smagen af pik

Hvis dette er sætningen der bliver brugt som forklaring på ikke at ville give et blowjob, så kan smagen let fjernes ved at bruge GoodHead oral gel, som gør at det at give oralsex bliver med smagen af jordbær – Og det kan man vel ikke brokke sig over?

Køb Goodhead oral gel her

 

oral-pleasure-mints-menta_1Anden mulighed…. Brug sex pastiller

Hvis hun ikke er til oral gel med jordbær smag, så kan man også vælge at bruge  “before, during & after” pastillerne, som smager af mint – og som navnet siger, både kan bruges før, under og efter de frække orale lege.

Køb sex pastillerne her

comfortably-numb-deep-throat-spray-3Løsningen på “Jeg kan ikke tåle at få en pik i munden, for så kaster jeg op

Hvis dette er hendes undskyldning, så er denne Numb spray, helt perfekt. Den bedøver munden så man ikke få opkast fornemmelse. Og så kan den købes i både mint og chokolade version.

Køb Numb spray her

 

 

God bøf og blowjob dag til jer alle!

Check Also

Spar 20% på Sinful kollektionen

Er du vild med Sinfuls frække sorte sexlegetøjs kollektion? Så glæd dig over at Sinful …