Seneste nyt
Forside / Aktuelle tilbud / Den gode og frække julegave til kvinden der har alt

Den gode og frække julegave til kvinden der har alt

Det kan være et rent helvede at skulle vælge en julegave til kvinden i sit liv – Men som også er kvinden der desværre har ALT, og aldrig rigtig har nogen ønsker.

 

Vi har derfor taget en snak med kvinden der ved alt om frække ting – især hvad der er godt og hvad der er skidt… Kvinden der også har skrevet E-bogen ”Sådan får du mest ud af dit sexlegetøj”. Hvem er så det? Det er selvfølgelig kvinden og bloggeren bag Sextest.dk, sitet der tester og skriver om sexlegetøjet der er på markedet. For hun ved om nogen hvad der vil være et hit under juletræet og hun har følgende ideer til julegaven til kvinden i ens liv:

 

Lingeri

Nu kender manden jo sin kvinde bedst, og ingen kvinder er ens. Men det er de færreste kvinder som ikke elsker flot og frækt lingeri. En ting er, tage en tur i Magasin og stå i et menneskemylder for at købe en julegave, er er vist kun de færreste mænd der har tålmodighed og lyst til dette. Resultatet er, at det der egentlig skulle være hyggeligt og sjovt (at købe julegave til en man har kær) ender med at blive ren frustration.

Medmindre man ved at ens kvinde er til fetish tøj, bundløse trusser, corsager og kostumer, så ville jeg holde mig fra de ting… Og så ville jeg vælge et flot bh & trusse sæt, en chemise eller babydoll kjole.

Du finder et fantastisk udvalg af bh og trusse sæt her

Du finder flotte chemiser og babydoll kjoler her

 

Et frækt smykke

Kvinder elsker smykker, så enkelt kan det siges. Det er ikke uden grund at Marilyn Monroe sang ”Diamonds are a girls best friend”. Vi kvinder er vilde med smykker. Men hvis man nu vil give et lidt mere frækt smykke – som rent faktisk kan bruges til mere end blot at se pænt ud… Så kan jeg anbefale at man f.eks. køber en af disse smykker (Jeg har selv en vibrator halskæde, og jeg elsker den! For ingen ved at det er en fræk vibrator som man kan tage frem på toilettet eller i bilen hvis lysten melder sig)

 

Crave droplet vibrator halskæde

 

 

Crave mini Vesper vibrator halskæde

 

Sexlegetøj i julegave

Sexlegetøj er måske ikke det der skal puttes under træet hvis familien kommer på besøg juleaften, men det er en fantastisk gaveide hvis man skal være alene, eller har mulighed for at give den før gæsterne kommer. Det sexlegetøj der i mine øjne er et sikkert hit er en Magic Wand, fordi det burde være et krav at enhver kvinde har en magic wand. De er fantastiske til at give orgasmer, og så er de gode at lege med selv når man er to… For de er også dejlig pirrende for manden når vibrationerne kommer på penis eller mellemkødet.

Jeg har haft lavet en stor test af Magic Wands der er på markedet, for at se hvilken der er bedst.

Vinderen af testen var den flotte LELO Smart wand, hvis man ønsker en kvalitets magic wand.

Du kan købe LELO Smart Wand her

 

Ønsker man at købe en billigere men stadig god Magic wand kan jeg anbefale Sinfuls magic wand.

Du kan købe Sinful magic wand her

 

Diamanten der giver nydelse

En anden ting der vil være et hit under juletræet, er Bijoux Indiscrets Twenty one Vibration diamond. Det er en vibrator der er designet som en stor gulddiamant, og den er helt fantastisk. Både at se på, røre ved og lege med. Man føler sig som en millionær der står med en ægte diamant. Enhver kvinde vil elske denne frække diamant.

Du køber den frække diamant her

 

God fornøjelse med køb af julegaven – Vælger du en af disse gaver, er jeg sikker på det nok skal blive en glad modtager – og en fræk jul 😉

 

Check Also

Sexlegetøj outlet

Outlet spar 90%

Skal du have købt nyt lingeri til kvinder, undertøj til mænd eller frækt nyt sexlegetøj? …