Seneste nyt
Forside / Blog / Danskernes favorit sexlegetøj 2016
favoritsexlegetøj2016

Danskernes favorit sexlegetøj 2016

Kunne du tænke dig at vide, hvilket sexlegetøj der er danskernes favoritter i 2016? Så er du kommet til det rette sted… Inspiration til hvad man skal købe af sexlegetøj, er altid en god ting.. Og man finder hurtigt ud af, at de produkter der ofte bliver solgt flest af, det er produkter der virker, og ofte er lidt bedre end andre lign produkter.

Sexlegetøjs webshoppen Sinful, har lavet en undersøgelse for 2016, som de har baseret på 100.000 ordrer.. Denne undersøgelse af danskernes favorit sexlegetøj for 2016, viser altså at der er sket et par ændringer siden sidste år.

WomanizerstimulatorKvindernes favorit sexlegetøj i 2016 er Womanizer Pro W500

Womanzier Pro W500 er en pirrende fræk og helt unik klitoris stimulator, der stimulere ved en blanding af små pulserende bølger, sug og vibrationer, og det er ikke uden grund at den er blevet et hit i hele verden.

Se hvor du køber den billigst

 

FLeshlight-STUMændenes favorit sexlegetøj i 2016 er Fleshlight Pink Lady STU

Fleshlight Pink Lady STU er en lækker fræk Fleshlight, der giver dig en realistisk følelse af at dyrke sex med en kvinde. Men STU står for Stamina Traning Unit, og er på samme tid også en Fleshlight, som du kan bruge til at træne din udholdenhed. Perfekt til manden der både vil have fræk nydelse – men som også godt vil holde længere.

Se hvor du køber den billigst

 

we-vibe_4_plus_Parrenes favorit sexlegetøj i 2016 er We-Vibe 4

We-Vibe 4 er en lille fræk vibrator der er designet til at kunne bruges under samleje. Den fungerer ved at den både stimulere kvindens klitoris og g-punkt på samme tid, men under samleje stimulere den også mandens penis med de pirrende vibrationer. Den kan styres via den lille fjernbetjening der medfølger, eller via en app som man henter til sin telefon. Dette gør at man både kan bruge den når man er sammen, men også som pirrende fræk langdistance leg.

Se hvor du køber den billigst

Check Also

Spar 20% på Sinful kollektionen

Er du vild med Sinfuls frække sorte sexlegetøjs kollektion? Så glæd dig over at Sinful …