Seneste nyt
Forside / Aktuelle tilbud / Black Friday 2016 i Danske Sexshops
black-friday-2016

Black Friday 2016 i Danske Sexshops

Black Friday 2016 holdes på fredag den 25. november! Så nærmer Black Friday sig, dagen hvor butikker og online shops går amok i store tilbud på tusindvis af produkter. Dette gælder selvfølgelig også, for de erotiske shops, hvor man kan købe sexlegetøj, kostumer og erotisk tilbehør – Til næsten ingen penge. Kort sagt: Det er dagen hvor priserne er i bund, og her man kan spare rigtig mange penge – og få shoppet alle de ting, man længe har ønsket sig – Eller måske få købt den frække julegave?

Uanset hvad end man er på udkig efter, så er Black Friday den ultimative dag, at få stor shoppet – For lige præcis på denne dag, vil man kunne få langt flere ting for sine penge.

Black Friday stammer egentlig fra USA, hvor det er set at der er kilometer lange køer foran de butikker med de gode tilbud. Her er der kamp om at få fingrene i de nedsatte produkter, og det er kendt som dagen, hvor man får gjort sin julegave indkøb.

De sidste par år, er dette fænomen dog også kommet til Danmark, og her reklamere mange butikker ligeledes, med store vilde tilbud, der lyder næsten for gode til at være sande. Det gælder både de fysiske butikker, men også de mange online shops rundt på nettet.

Frække Black Friday tilbud 2016

Som nævnt, er der også mange penge at spare når det gælder sexlegetøj og tilbehør. Så for at gøre det nemt for dig, har vi herunder lavet en liste, over de sexshops der står til at have vilde Black Friday tilbud på fredag. Så ved du lige præcis hvor det er du skal shoppe.

Sexshop.dk

 

Sinful.dk

 

Sex-kino.dk

 

Lovatoys.dk

 

Alor.dk

 

Erotik.dk

 

Orion Shop

 

Sexkanin.dk

 

Winkwink.dk

 

Din6shop.dk

 

 

Er du på udkig efter andet end sexlegetøj og erotisk tilbehør? Så tag et kig på Blackfridaytilbud som er en hjemmeside, med alle de mange online shops, der kører med store Black Friday tilbud. Så kan du også få julegaverne til resten af familien og vennerne i hus.

 

God fornøjelse med den vilde shopping!

 

Check Also

Spar 20% på Sinful kollektionen

Er du vild med Sinfuls frække sorte sexlegetøjs kollektion? Så glæd dig over at Sinful …